Потап нарешті повернувся, але не в Україну до дружини: чому чоловіка Каменських більше не сприймають всерйоз

Репер Потап майже повністю втратив свою популярність в Україні, тому намагається "розкрутитися" за кордоном. Чоловік практично не з'являється на Батьківщині.

Репер Потап до повномасштабної війни був дуже впливовою людиною в шоу-бізнесі і популярним артистом. Так, Олексій Потапенко був співвласником продюсерського центру “MOZGI” разом зі своєю колишньою дружиною Іриною Горовою, мав власний музичний гурт і був улюбленцем публіки ще з часів гурту “Потап і Настя”.

Та після 24 лютого 2022 року все змінилося. На момент початку повномасштабної війни в Україні Потап знаходився в Іспанії. Там він і залишився на пів року, аж поки у Києві, де знаходиться його дім, не стало спокійніше. Чоловік в Україні отримав статус втікача, публіка почала його активно засуджувати.

Де зараз знаходиться Потап
Де зараз знаходиться Потап

Свою частку в продюсерському центрі Потап також втратив. Його колишня Ірина Горова стала єдиною власницею продюсерського центру і викреслила свого екса з цього бізнесу. Так, Потап втратив повагу публіки, прихильників і більше немає ніякого впливу на український шоу-бізнес.

Схоже, зараз Потап не має надії знову стати популярним в Україні, тому і намагається розкрутитися за кордоном. У своєму Інстаграм-блозі чоловік час від часу публікує фото з нових країн і розповідає, де він знаходиться.

Так, на днях Потап повідомив, що знаходиться в Барселоні. Туди він прилетів після тривалого перебування в Латвії, а потім на Кіпрі.

Потапа помітили на Кіпрі без Насті Каменських
Потап розповів, де він зараз знаходиться і чи планує повернутись в Україну

Цікаво, що під дописами Потапа майже немає коментарів і дуже мало вподобайок. Так, якщо ще рік під дописами Потапа збиралися сотні коментарів. Більшість із них були негативними, та все ж, це вказувало на те, що публіці не байдуже на нього. Та зараз Потапу не пишуть навіть хейтери. Чоловіка просто перестали сприймати всерйоз і ігнорують його. При тому, що у Потапа 1,8 мільйонів підписників в Інстаграм, його дописи не збирають і 20 коментарів.

Популярне

Схожі статті

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.