“Найбільша радість у світі”: 31-річна Марія Яремчук вперше прокоментувала своє материнство – інше життя

Марія Яремчук вперше прокоментувала своє материнство та розповіла, як змінилося життя після пологів – дівчина не лише змінила свій ритм життя.

Співачка Марія Яремчук не так багато з’являється в інфопросторі та майже не коментує своє життя, дівчина лише раз у декілька місяців розповідає щось у своєму блозі.

Нещодавно Марія народила дитину, про що прихильники дізнались з мережі, але сама матуся ніяк не коментувала подію. Навколо цієї ситуації утворився справжній скандал – інформацію про народження дитини розповіли з медичного центру, де народжувала співачка, а чутки з приводу батька дитини почали розгортатися все більше і більше навколо Олександра Пономарьова. Тоді навіть брат Марії припустився, що Олександр може бути батьком дитини.

Марія Яремчук вперше прокоментувала своє материнство
Марія Яремчук вперше прокоментувала своє материнство

Після цього вже Марія не витримала та розповіла правду у своєму блозі, спростувавши всі чутки. У новонародженого сина батько зовсім не одружений Пономарьов, але тепер Яремчук соромно перед своїм чоловіком та перед дружиною Саші, що їм доводилось читати весь цей бруд.

Зараз Марія займається дитиною та вже встигла спродюсувати фільм про свого батька “Яремчук”, до якого намагається всіма способами привернути увагу.

Дівчина вперше прокоментувала своє материнство, але все одно без подробиць – хто батько дитини та як назвали хлопчика невідомо досі.

Яремчук розповіла, що їй зараз складно повернутися до життя, яке було до дитини, це все як заново вчитися жити та повністю міняти весь графік життя.

“Це вже зовсім інше життя. Звісно, воно отримало новий зміст, і це найбільша радість у світі – діти. Проте неможливо одразу повернути звичний темп на перших місяцях, коли дитина з’явилася”.

Марія Яремчук вперше прокоментувала своє материнство
Марія Яремчук вперше прокоментувала своє материнство

Також Марія знову зазначила, що ніяк не реагує на чутки навколо, що досі ходять про батька Пономарьова. Хоча дівчина вже давала відповідь у своєму блозі, що батько інша людина.

Проте Марія спокійно на все реагує та каже, що для артиста – це природно мати чутки і нічого страшного в цьому не бачить, вони колись затухнуть та перестануть бути актуальним, а співачка концентрує свою увагу на дитині.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.