40-річна Слава Камінська з “НеАнгелів” ошелешила позитивним тестом з двома рисочками: “Приймаю привітання”

Слава Камінська приголомшила шанувальників, показавши позитивний тест із 2 рисочками. А ще співачка влаштувала Інстаграм-сварку з невидимою суперницею, не добираючи виразів.

Слава Камінська, яку ми пам’ятаємо по гурту “НеАнгели” та завдяки шлюбу з пластичним хірургом Едгаром, полюбляє епатувати публіку. На цей раз неабияк приголомшила, показавши в Інстаграм-сторіз позитивний тест з 2 рисочками та підписом:

“Приймаю вітання”.

Щоправда, він стосується не вагітності, а підступної корони, яка нині знову розгулялася не на жарт. Новим різновидом Флірт заражається все більше народу. От і 40-річна “неангелка” не вбереглася.

Слава Камінська показала позитивний тест із 2 рисочками

Звісно, якби це був тест на вагітність, та ще й від колишнього чоловіка Едгара Камінського, можна було б робити припущення, що знаменитість вирішила відмазати хірурга від служби в армії. Але ні.

Та Слава залишилася вірною собі, навіть коли нездужає. Влаштувала в Інстаграмі сварку. Щоправда, імені своєї співбесідниці не вказала та й пости мають чимало нецензурних слів, тож неможливо їх опублікувати в чистому вигляді.

Але суть із листування розлюченої Камінської випливає така. До Слави постійно чіпляється колишній, якого вона давно покинула. А його нова пасія ще й висуває претензії.

Розлючена співачка у дуже не лестивій формі попросила залишити їй спокій. Мовляв, він сам телефонує їй раз на тиждень, коли “синій”. Ще й фривольні фотки частин тіла надсилає, чим вносить непорозуміння у нинішні стосунки зірки.

Напевно, отримавши погрози з боку суперниці, Слава філософськи зауважила, що ми всі помремо. Вона, мовляв, точно не від ковіду, хоча тест і позитивний, а от її візаві найімовірніше вкоротить собі вік “від підлості”.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.