51-річний Олег Винник повертається: чи готові вовчиці відкрити обійми утікачу, що покинув їх напризволяще

Олег Винник на 2,5 роки покинув шанувальників напризволяще, не підтримавши жодним підбадьорливим словом. Тепер настав час для тріумфального повернення у шоубізнес, вирішив співак.

Керівниця фан-клубу Олега Винника Валерія Барон сповістила приголомшливу новину. Виявляється, артист, який 2,5 роки під приводом тяжкої хвороби не комунікував зі своїми фанами, вирішив потішити українців новою піснею “Мої люди”.

Напевно, композиція написана у патріотичному дусі, адже прем’єру вирішено зробити 23 серпня у День українського прапора. Сама Валерія вважає це “подарунком”. Тож закликала шукати новий витвір маестро на всіх музичних платформах, відзначивши:

“Все буде OV!”

Звісно, знайдеться певна категорія вовчиць, які пробачать своєму кумиру зраду у найважчий для країни момент і радо зустрічатимуть новий контент від Винника зі сльозами радості на очах.

Олег Винник повертається до України?

Але навіть під цим дописом пані Барон у Фейсбуці чимало коментарів були не такими райдужними, як очікувала команда знаменитості. Українці, які весь цей час переживали горе й втрату рідних та власних домівок, порадили Олегу “сидіти в Німеччині й лікуватися”.

Мовляв, ніхто його тут не чекає, і ніяких “подарунків” від утікача не потребує. Деякі зробили припущення, що в артиста скінчилися гроші, то вирішив знову набити кишені коштом земляків.

Пані Валерія, яка постійно перебуває на зв’язку зі знаменитістю і неодноразово бачилася з ним у Німеччині, стала на захист Олега Винника. Мовляв, лікуватися поїхав ще до початку повномасштабної війни, а в Україні не перебуває, тому що “немає місця, де жити”.

Дивна заява, якщо зважити, що Ольга Сумська в інтерв’ю неодноразово наголошувала, що квартира співака знаходиться по сусідству з її оселею. Та Барон продовжує стояти на своєму. Мовляв, зірковий чоловік понад 20 років є резидентом Німеччини, тож не втік з України, а просто повернувся додому. До того ж перерахував на передову пів мільйона євро.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.