Один в США, інші в Європі: як облаштувалися українські зірки Потап, Яма та Винник, що давно покинули Україну

Українські зірки шоу-бізнеса, що декілька років тому покинули Україну та почали життя наново. Як облаштувалися Потап, Влад Яма та Олег Вінник: хтось у Європі, а хтось в США.

Після початку повномасштабної війни багато людей були вимушені покинути країну та зірки і відомі люди – не виключення. Але український шоу-бізнес має таких персон, які загадково перетнули кордон та живуть вже понад двох років у Європі та Америці.

Потап

Український репер покинув Україну після 24 лютого і поки що жодного разу не повертався на Батьківщину. Він продовжує працювати як продюсер для своєї дружини Каменських та пише для неї пісні.

Особисто майже ніде не з’являється у публічних місцях, декілька разів намагався давати концерти російською, зі своїми застарілими хітами та виконував відомі пісні гурту “Потап і Настя”.

З дружиною разом не живе всі ці два роки, але все одно не забуває про неї, вони зустрічаються, чоловік дарує своїй жінці подарунки навіть на відстані. І звісно він намагається продвигати пісні Насті всіма можливими способами.

Проживає на разі у Європі, в перший час був у Німеччині, зараз перебрався до Болгарії та продовжує свою творчість саме там. І подорожує різними країнами Європи.

Як облаштувалися за кордоном Потам, Яма та Вінник
Як облаштувалися за кордоном Потам, Яма та Винник

 

Влад Яма

Український хореограф також виїхав на початку повномасштабного вторгнення і теж загадковим чином. Перший час чоловік мав дві версії, як він виїжджав, проте прихильники йому не повірили та все одно мають особисту думку щодо колишньої зірки.

Зараз Влад проживає у США, в Маямі – разом зі своїм маленьким сином та дружиною. Перший час родина брала участь у допомозі для українських сімей та показували, як проводять час на складах та пакують посилки для біженців.

Яма продовжує своє танцювальну кар’єру та має зараз власну студію в місті – проводить багато часу на роботі, має групові заняття і особисті. Зараз його дружина також проходить курс та навчається в танцювальній групі разом із дівчатами.

Як облаштувалися за кордоном Потам, Яма та Вінник
Як облаштувалися за кордоном Потам, Яма та Винник

Олег Винник

Український співак несподівано зник зі всього інфопростору України та після лютого 2022 виїхав до Німеччини. Потім з’являвся небагато – лише давав інтерв’ю, у якому вперше розповів, що всі ці роки приховував дружину та дорослого сина.

Також Винник не розповів, від чого саме лікується у Німеччині, але натякнув, що цим не займаються в Україні. Команда співака зазначала, що артист виїжджав ще задовго до початку повномасштабного і вже на той час лікувався. А зараза запевняють, що взагалі співак вже понад 20 років живе за кордоном та вів подвійне життя.

Після свого зникнення зовсім нещодавно співак анонсував реліз нової пісні, що буде опублікована до Дня Незалежності України. На обкладинці Вінник з’явився у новому образі – із темним волоссям.

Як облаштувалися за кордоном Потам, Яма та Винник

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.