На правій крокс, на лівій – сандаль, і різні шкарпетки: син Тімура Мірошниченка сам одягався в дитячий садок

4-річний син сам збирається в садочок, а мамі вряди-годи вдалося вирватися на манікюр. Таке воно — життя багатодітної родини, розповідає дружина Тімура Мірошниченка.

Інну Рудик, дружину телеведучого Тімура Мірошніченка, розкритикували користувачі соцмереж за неохайний вигляд сина. Ірина визнала, що хлопчик збирається до дитячого садочка сам і це її провина.

Деякі підписники стали на захист жінки, оскільки вона багатодітна мама і, можливо, не завжди все встигає. Нагадаємо, що подружжя виховує чотирьох дітей, двоє з яких вони всиновили.

Днями Інна Рудик опублікувала на своїй сторінці в Instagram сторіз, де показала, як веде сина в садочок. Хлопчик взутий у різне взуття (крокс та сандаль), одягнутий у пом’ятий одяг та різні шкарпетки.

“Марко сам збирався. Пом’яті штани — то мій косяк. Все інше — то стиль”, — написала Інна Рудик.

Дружина Тімура Мірошниченка опублікувала кумедні фото сина
Дружина Тімура Мірошниченка опублікувала кумедні фото сина

Можливо, саме через такі ситуації жінка іноді бере таймаути. У своїх дописах в соцмережах Інна розповідає, як їй вдається сходити на манікюр, масаж чи зустрітися з подругами, коли вдається залишити з кимось дітей.

Тімур Мірошниченко почав зустрічатися з Інною Рудик у 2017 році. познайомились вони на корпоративі юридичної компанії, де працювала жінка. Тоді Тімур був ведучим заходу. Стосунки пари ледь не зіпсувалися у тому ж 2017 році, коли Мірошниченко був ведучим Євробачення і мав мало вільного часу. Утім, все налагодилось і в 2018 році пара побралася.

У подружжя народилося двоє дітей — Мія (6 років) та Марко (4 роки). Також минулого року Тімур та Ірина всиновили хлопчика Марселя. Зараз дитині 3 роки. Цьогоріч Мірошниченко та Рудик наважились на всиновлення ще однієї дитини — вони прийняли до родини 8-річну Ангеліну. У 2022 році дівчинку разом з іншими дітьми з дитячого будинку евакуювали до Польщі.

Дружина Тімура Мірошниченка опублікувала кумедні фото сина
Дружина Тімура Мірошниченка опублікувала кумедні фото сина

Тімур розповів, що діти зраділи появі Ангеліни в їхній родині. Поки тривала процедура всиновлення, малі записували милі відео і надсилали новій сестричці.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.