“Злітай, я упіймаю!”: сину Фагота вже 14 років – тато приймав пологи, але не одружився з мамою Микити

Олег Фагот Михайлюта має одного-єдиного сина, якому вже минуло 14 років. На жаль, з мамою Микити музикант так і не одружився, тож хоч і брав участь у вихованні, але поряд із хлопчиком не жив.

Олегу Михайлюті вже 50 років. За цей час він устиг нажити сина Микиту. Підлітку вже минуло 14 років. З цієї нагоди татусь Фагот щемко привітав нащадка у своєму Інстаграмі:

“Дякую, що з’явився в моєму житті! У тебе вийде все! Злітай, я упіймаю!”

Схоже, між батьком і сином існують теплі стосунки, оскільки на фото вони ніжно обіймають одне одного. У своєму вітальному слові лідер гурту ТНМК відзначив, що колись перерізав пуповину під час пологів. І тепер Олегу не віриться, що син виріс настільки великим.

Як виглядає 14-річний син Фагота

Шкода, що з мамою Микити Анастасією Будкіною спільне життя не задалося. Михайлюта не сприймав ці зустрічі важливими. Й продовжував одночасно зустрічатися з іншими дівчатами.

Коли врешті визначився, що хоче бути виключно з Ольгою Навроцькою, завітав до Насті, щоб назавжди попрощатися. А вона приголомшила новиною про вагітність. Олег відразу відзначив, що від дитини не відмовиться, але одружуватися з музичною журналісткою не буде.

Усе так і сталося. Нині Фагот живе з Ольгою. Вони не збираються ані грати весілля, ані обзаводитися потомством. Просто насолоджуються спілкуванням одне з одним. І обох усе влаштовує.

А Анастасія народила сина Микиту, від якого не приховувала, хто його батько. На жаль, спілкуватися часто тату з сином не доводиться, оскільки родина мешкає за кордоном. Сам же Михайлюта нині перебуває у лавах ЗСУ.

У мережі можна зустріти інформацію про доньку Олега. Він і справді виручив колишню дружину, зголосившись стати батьком її нагуляної дитини за документами. Але за рік жінка знайшла своє кохання, тож переписала дитину на вітчима.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.