“Новонароджені двійнята-дівчата”: зірка “МастерШеф” Ліза Глінська в пошуках няні для малечі – очі світяться

Ліза Глінська привернула до себе увагу – жінка розповіла у своєму блозі про новонароджених двійня, для яких шукає няню. Але не уточнили – чиї немовлята.

Переможниця другого сезону МастерШеф Ліза Глінська вміє вражати не лише своїми легкими та смачними рецептами. Сьогодні жінка опублікувала сторіс у своєму інстаграмі, чим привернула увагу аудиторії.

41-річна Глінська шукає няню для дітей, але не просто няню, а для новонароджених двійнят.

Зірка МастерШеф Ліза Глінська розповіла, кого шукає
Зірка МастерШеф Ліза Глінська розповіла, кого шукає

На початку року жінка виклала своє старе фото, де видно вагітний животик, через що привернула до себе багато уваги й прихильники  почали вітати її з майбутнім поповненням. Але виявилось, що насправді зараз жінка не вагітна.

Ліза Глінська заміжня, вона заручилась декілька років тому з кондитером Максимом Большаковим, в якого є дитина від першого шлюбу – син. Він живе зі своєю мамою, але багато проводить часу із батьком, тому Ліза також бере участь у вихованні дитини та розповідала, що в них бувають іноді непорозуміння.

Хлопчику 11 років, цей вік Глінська називає “проблемним”, тому що вже перехідний й також додала, що коли він був молодше, з ним було легше про щось домовитись. У вихованні шеф-кухарка вважає себе вчителькою, яка не дає розслабитися. За словами жінки, діти дуже важко сприймають таке виховання.

Зірка "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла, кого шукає
Зірка МастерШеф Ліза Глінська розповіла, кого шукає

Власних дітей Ліза Глінська немає, але в житті вона мала вагітність. Через лікарську помилку жінка народила мертву дитину. Жінка мала народити дитину та під час родової діяльності лікарі дали велику кількість стимулюючих пігулок, які не можна було вживати у такій кількості.

Весь пологовий процес для жінки був дуже складним та в один момент все зупинилось, її намагались простимулювати, чим зробили ще гірше. Лікар збрехала жінці, що дала їй звичайні вітаміни, які лише викликали негативні наслідки.

Після втратити дитини сама Ліза довгий час перебувала у важкому стані, а потім довгий час реабілітації – ходила до психологів й було дуже тяжко пережити цей період. Довгі роки відновлення та робота за психологами, але більше жінка не наважилась народити дитину.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.