Чи піде Євген Кошовий в політику: шоумен розповів про свої плани на майбутнє

Актор студії "Квартал-95" Євген Кошовий зізнався, що не знає, яку посаду в політиці він міг би обійняти.

Євген Кошовий — один з найближчих друзів нинішнього президента України Володимира Зеленського.

Вони разом починали грати в КВН, разом створювали студію і телешоу “95 Квартал” і, звичайно ж, Кошовий активно підтримував Зеленського під час передвиборної гонки на пост глави держави. Після перемоги Володимира на виборах, Євген зайняв його місце ведучого гумористичного телешоу “Ліга сміху”.

Багато шанувальників “Кварталу” почали міркувати, що Кошовий швидше за все теж збирається йти в політику, особливо після парламентських виборів, коли багато представників розважальної студії отримали депутатські мандати.

Однак сам Євген зізнався, що він ніколи не планував займатися політичною діяльністю. Навіть після інавгурації його близького друга він не змінив своєї думки. Як розповів Кошовий в інтерв’ю Маші Єфросиніній, йому вистачає всіх підводних каменів шоу-бізнесового життя.

Телеведучий порівняв шоу-бізнес зі штормом, а політику з цунамі, натякнувши, що він не здатний впоратися з такими викликами.

“Я відразу буду нервувати, я буду пускати руки в хід. У мене іншої позиції немає, я виріс в промисловому місті, і якщо хтось говорить про мене неправду, я не потерплю, я буду бити в морду — у мене іншого варіанту немає. Я в цьому не розбираюся і зараз займаюся улюбленою справою”, — відверто зізнався телеведучий.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!