“Я люблю увагу… це правда”: Даша Квіткова поділилась, чи вільне її серце зараз – Добринін вже в минулому

Відома блогерка Даша Квіткова розповіла, чи знайшла все ж таки заміну головному холостяку країни Добриніну. У дівчини дуже часто в публікаціях з'являються квіти від чоловіків, які вона не приховує.

Українська блогерка Даша Квіткова стала відома після перемоги у шоу Холостяк, тоді історія кохання Квіткової та Добриніна захопила всю Україну. Мільйони прихильників мріяли. Аби після проєкту пара залишилась разом та продовжувала життя поруч один з одним.

В решті кохані залишились разом та надихнули купу людей, що проєкт Холостяк все ж таки дає можливість знайти свою другу половинку. На той момент Квіткова і Добринін були восьмою парою у світі, які після проєкту залишились разом на тривалий час.

Кохання тривало декілька років, вони почали будувати власний дім у передмісті Києва – добудували та народили сина, на якого чекали всі прихильники пари.

Рік щасливих сімейних відносин, але закінчилось все це розлученням пари. Несподівано Даша Квіткова зізналась у своєму блозі, що вони з Микитою більше не живуть разом й скоріш за все це остаточне їх рішення.

Даша Квіткова розповіла, чи зустрічається з кимось після розлучення
Даша Квіткова розповіла, чи зустрічається з кимось після розлучення

З того моменту вже пройшло півтора року, офіційно пара розлучилась та розійшлись по різних куточках Києва, Микита обрав для себе свою квартиру, а Даша разом із сином Левом обрала для себе іншу – затишну у центрі Києва.

Довгий час прихильники не могли повірити, що пара більше не разом, тому намагались бодай якийсь знак помітити, що вони зійшлись. Дива не сталось та пара не зійшлась, проте продовжують разом виховувати сина у дружніх відносинах – хлопчик дуже часто бачиться із батьком та проводить із ним немало часу.

Але прихильники тепер очікують, аби все ж таки блогерка знайшла свою другу половинку. Причиною розлучення із Микитою стало те, що через свій вік кожен хотів різного розвитку, вона – кар’єрного, а він – сімейного.

Даша Квіткова розповіла, чи зустрічається з кимось після розлучення
Даша Квіткова розповіла, чи зустрічається з кимось після розлучення

Тому скоріш за все на разі сама Даша Квіткова й не шукає нових відносин, проте у своєму блозі Квіткова регулярно публікує милі фото із квітами, чим привертає увагу. На це дівчина відповіла у своєму інтерв’ю:

“Моє серце справді вільне, це правда. Щодо букетів… Я просто люблю увагу чоловіків і не забороняю їм дарувати квіти, коли вони хочуть це робити. Буває таке, що вони знаходять мій номер, передають його в квіткову крамницю і ті вже самі зв’язуються зі мною й дізнаються, коли можна доставити букет”.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.