В сім’ї зірки “Квартал-95” майбутній краш “завівся”: син-блондин Олени Кравець захопив Мережу зовнішністю

Олена Кравець поділилась новими фотографіями двійнят, чим замилувала та одночасно здивувала мережу – виховує таких красунчиків, що не відірватися.

Зірка 95 Кварталу Олена Кравець має трьох дітей – старшу донечку Марію та двох молодших – двійнята Ваня та Катя, яким по 7 років.

У своєму інтерв’ю жінка не раз зізнавалась, що бути мамою дуже складно та вона вважає, що двійнята народились в її житті запізно. Старшій доньці вже 20 років, з нею трохи простіше вже – вона доросла та сама розуміє, що хоче. А от з молодшими більше цікавого.

Раніше акторка скаржилась, що їй було дуже складно поєднувати роботу та виховання, але зараз жінка працює в більшості в своє задоволення та вже по-трохи звикає до купи обов’язків.

“Це важко, але ж я не єдина. Діти – це важко, але ти з ними дуже дорослішаєш, вони просто вимагають від тебе дорослої позиції”.

Олена Кравець показала свого сина-блондина
Олена Кравець показала свого сина-блондина

Зараз вже трохи дорослим дітям матуся вже може донести більше та вважає, що вже час привчати до самостійності, аби вони самі могли знайти для себе заняття й хобі. Також жінка хоче донести до своїх дітей, що вона не зможе завжди бути поруч, тому вони всі мають знайти для себе час, неодмінно й сама Кравець хоче приділяти для себе вже більше часу, ніж могла це зробити раніше.

Нещодавно акторка поділилась новиною, що запускає новий проєкт “Вдома почитаємо” та обгрунтувала тим, що її діти – дуже творчі й вимагають розвитку у цій сфері, а вона хоче допомогти їм, як тільки може.

Таким чином Кравець почала нову фазу у своєму житті та вже опублікувала днями тому новий випуск – програма “Вдома почитаємо” корисна для молодих матусь. Олена буде читати книжки, які вони разом зі своїми дітьми полюбляють читати та хочуть донести це для інших родин.

Також у цьому проєкті будуть з’являтися й книжки для дорослих, які будуть цікаві не лише дітям.

Тоді Олена здивувала шанувальників не лише новим проєктом – увагу привернули молодші діти, які замало з’являються у блозі акторки. Також сьогодні Кравець опублікувала їх підготовку до школи – як малеча вже очікує на новий навчальний рік та жартує, що все зі сльозами.

Олена Кравець показала свого сина-блондина
Олена Кравець показала свого сина-блондина

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.