“Ще зовсім трішечки”: Олег Винник заявив, що рушає в світове турне, але в Україні концертів не чекайте

Олег Винник розповів, що готовий повернутися до великої сцени і планує влаштувати світове турне – вже опублікував нову пісню й тепер планує публікацію ще декількох.

Олег Винник намагається повернути собі минувшу популярність, протягом двох з половиною років артист ніяк не виходив на зв’язок та замовчував. Ба більше, виїхав за кордон й перестав виходити на зв’язок. Через це зміг потрапити до списку колишіх зірок, до яких частина українців ставиться негативно та не бажає бачити в Україні.

Не дивлячись на сильну критику в свій бік, Олег Винник все ж таки намагається повернутися до своїх прихильників й починає виходити на зв’язок через тривалий час.

За словами артиста, він дійсно виїхав до Німеччини на лікування через незвичну хворобу, з якою не могли впоратися в Україні, артист лікувався за кордоном ще до війни й намагається це донести до аудиторії.

Проте, все одно отримує купу критики. На разі він повернувся із новою піснею «Мої люди», яку опублікував до Дня Незалежності України.

Винник та його команда запевнюють. Що весь час артист був подумки із Україною та всіма можливими способами намагався допомогти.

Олег Винник планує розпочати виступи за кордоном
Олег Винник планує розпочати виступи за кордоном

Зараз з приводу хвороби Винник розказує, що почувається вже краще та може повернутися до своєї справи, про що міг раніше лише мріяти. Співак запевнює, що був у такому стані хвороби, що навіть гадки не мав, чи зможе ще повернутися до колишнього життя.

Зараз співак каже, що вже почувається краще й може повертатися до своєї діяльності. Тепер він продовжує співати й хоче почати давати концерти. Вже планує світове турне та має подумки, аби виступати на великій сцені знову.

Ба більше, пісні продовжують писатися та невдовзі співак хоче анонсувати публікацію нових композицій.

“Зрештою, роблю свою справу. Пісні є, пишуться і вийдуть зовсім скоро. Ще зовсім трішечки. Я змінив весь колектив і готуємося зараз до світового туру. І невдовзі люди про все дізнаються”.

Також Олег Винник розповів, що з його команди охорони не стало хлопців, співак розділяє горе рідних, що забрала кровава агресія.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.