Вона не з простої сім’ї – провела дитинство в Італії, стала відкриттям року в Лондоні: хто ця дівчинка Настя

Сьогодні її ім'я лунає звідусіль, але колись вона була маленькою та щасливою дитиною. Як минули юні роки тієї зірки, про яку чув хоча б раз кожен українець?

Одна з найвідоміших українських співачок Настя Каменських здобула популярність багато років тому. Починала кар’єру вона сольно, а потім привернула увагу публіки у дуеті зі своїм майбутнім чоловіком Потапом. Нині артистка розвивається за кордоном і не зупиняється на досягнутому – вона записує нові хіти за кордоном.

Як минуло дитинство Каменських

Народилась майбутня зірка у “музично-спортивній” родині. У знаменитості немає братів і сестер, а тому вся увага батьків була сконцентрована саме на доньці. Прізвище Каменських дівчина взяла у своєї матері.

Українська співачка Настя Каменських пригадала, як минуло її дитинство та де вона жила раніше
Українська співачка Настя Каменських пригадала, як минуло її дитинство та де вона жила раніше

З самого дитинства знаменитість сумлінно підходила до навчання, але їй доводилось поєднувати його з поїздками за кордон. Настя Каменських свого часу стала учасницею міжнародного обміну сім’ями. Її батьки прагнули познайомити дитину з європейською культурою та різними мовами шляхом занурення в цю середу.

Спершу зірка жила у Франції, але країна не сподобалась Насті, і вона повернулась додому. А ось через декілька років дівчина познайомилась з Італією і відтоді кожні 6 місяців їздила жити туди. Сьогодні Каменських досконало знає італійську, адже 7 років жила за кордоном.

Українська співачка Настя Каменських пригадала, як минуло її дитинство та де вона жила раніше
Українська співачка Настя Каменських пригадала, як минуло її дитинство та де вона жила раніше

Після завершення навчання у закладі середньої освіти зірка вступила до Українсько-американського інституту, де лекції читались англійською мовою. До слова, серед юнацьких досягнень зірки – ще й нагорода “Відкриття року” у Лондоні за свою творчість. На момент отримання премії юній артистці було всього 18 років.

Популярне

Схожі статті

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.