Олена Кравець зізналася, що учасники Кварталу 95 пердять при ній

Євген Кошовий в інтерв'ю Маші Єфросиніній відверто розповів, як єдина дівчина в колективі Олена Кравець уживається з колегами-чоловіками.

Євген Кошовий дав відверте інтерв’ю ведучій Маші Єфросиніній на її You-tube каналі. Крім питань про кар’єру і сім’ю, шоумен розповів про спільні гастролі “Кварталу 95” і про те, як почуває себе під час переїздів і концертів єдина жінка в колективі Олена Кравець.

Раніше з Єфросиніною розмовляла і сама актриса, яка підтвердила слова свого “лисого” колеги.

Як зізналися артисти, всі кварталівці називають Олену “братаном” і абсолютно не соромляться при ній ні матюкатися, ні випускати гази. Правда, за словами Кошового, цього ніхто не робить спеціально, щоб розлютити актрису або познущатися з неї.

Під час переїздів між містами Кравець дозволяють вибирати серіал або фільм, який всі будуть дивитися по дорозі в автобусі. Хоча іноді її позбавляють і такого привілею.

Олена Кравець перебуває в компанії “кварталівців” вже 22 роки. Ще в 1998 році її запросили грати за команду КВН “95 квартал”, з того моменту вона не роздільна зі своїми колегами і на роботі, і в звичайному житті.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.