Як Тіна Кароль ставиться до позашлюбного сина свого чоловіка Євгена Огіра: допомагає чи утримує брата Вені?

Світ шоу-бізнесу часто приховує багато таємниць, і особисте життя знаменитостей завжди викликає інтерес. Тіна Кароль — не виключення, тому що й в її житті є невідомі сторінки. 

Євген Огір був не лише надійним партнером і продюсером Тіни Кароль, але й людиною з непростою особистою історією.

Історія, яка залишилася в тіні

Тіна Кароль з чоловіком та сином. Скриншот фото з Мережі

Відомо, що за певний час до початку стосунків із Кароль у нього народився син від іншої жінки. Втім, про цього хлопчика, як і про його матір, дуже мало відомо. Інформація про них залишається закритою від громадськості, і сама Кароль ніколи не обговорювала це питання в інтерв’ю.

Після смерті Євгена Огіра, коли питання спадку стало актуальним, співачка зробила крок назустріч первістку свого покійного чоловіка. Відомо, що Кароль надала певну фінансову допомогу матері хлопчика, розуміючи, що її син Веніамін і його старший брат мають право на частину спадщини. У спадок входили такі активи, як елітний дім, колекційні спортивні автомобілі, а також права на пісні, оскільки Тіна та її чоловік-продюсер були власниками однієї юридичної особи в різних частках. І якщо будинок був оформленим як подарунок Тіні з приводу народження Веніаміна, то за інше співачці нібито прийшлося сплатити відступні.

Попри всі юридичні та матеріальні питання, Тіна ніколи не перешкоджала спілкуванню власного сина  зі старшим братом. Її позиція завжди була спрямована на збереження родинних зв’язків, адже для неї головним є добробут дітей. Щоправда, оскільки Веня вже давно проживає та навчається в Англії, якщо стосунки між дітьми й підтримуються, близькими їх, мабуть, не назвеш.

Наразі невідомо, чи продовжує поп-діва підтримувати позашлюбного сина Євгена Огіра, чи залишається з ним на зв’язку після розв’язання питання зі спадком, через те, що вона це не коментує, намагаючись тримати особисте життя якомога далі від публічних обговорень, щоб захистити себе та близьких від зайвої уваги.

Популярне

Схожі статті

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.

Печу до чаю ледь не щодня! Пиріг за 30 хвилин з простих інгредієнтів: дуже пухкий, ніжний і смачний – рецепт

Такий пиріг до чаю можна пекти хоть щодня! Він дуже простий у приготуванні, а його смак просто не перевершенний. При цьому готується він з найпростіших продуктів.