Любите їх – виконуйте їхні забаганки і фантазії: райдери українських зірок — Сердючка, Каменських та Дорн

Шоу-бізнес завжди був і залишається простором, де фантазії та забаганки часто стають частиною іміджу. Особливо цікаво дізнатися, які ж вимоги мають українські зірки перед виступами. 

Відомі виконавці, такі як Вєрка Сердючка, Настя Каменських та Іван Дорн, можуть здивувати навіть найбільш підготовлених організаторів своїми райдерами. Тож зазирнімо за лаштунки й дізнаємося, які умови ставлять улюблені артисти перед тим, як вийти на сцену.

Вєрка Сердючка

Вєрка Сердючка, яка давно стала уособленням яскравого, гучного та навіть епатажного шоу, звичайно ж, має свої особливі забаганки. Але, на диво, в її райдері не все так однозначно. Відома своєю любов’ю до розкоші на сцені, за кулісами Вєрка (або Андрій Данилко) іноді поводиться досить скромно. Втім кажуть, що часом з ним не просто працювати. Так, якось, окрім кулінарних страв, Андрій запросив 100 штук газет, які мали стати специфічним ефектом на його шоу.

Андрій Данилко складає зазвичай досить скромний райдер. Скриншот фото з Мережі

Настя Каменських

Настя Каменських, яку часто асоціюють із гламуром та стильними образами, ставить акцент на комфорті та натхненні. Її райдер зазвичай складається аж з 5 сторінок, де прописано: місце у бізнес-класі в літаку, окремий автобус для команди, номер у 5-зірковому готелі, гримерка, у якій мають бути мінеральна вода, алкоголь, фрукти, мигдальні горіхи, м’ясна нарізка, дзеркало та відпарювач.

Настя Каменських складає гламурні райдери. Скриншот фото з Мережі

Іван Дорн

Іван Дорн, відомий своїм креативним підходом до музики та стилю, не обмежується стандартними вимогами у своєму райдері. Цей артист вимагає, щоб організатори його концертів приходили до нього на зустріч із жовто-блакитними кульками, а також з 10 магнітами із символами міст, в яких він буде виступати.

Іван Дорн не обмежується стандартами. Скриншот фото з Мережі

Що ж, райдери зірок часто є дзеркалами, що відображають їхню особистість, характер та підхід до роботи.

Популярне

Схожі статті

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.

Печу до чаю ледь не щодня! Пиріг за 30 хвилин з простих інгредієнтів: дуже пухкий, ніжний і смачний – рецепт

Такий пиріг до чаю можна пекти хоть щодня! Він дуже простий у приготуванні, а його смак просто не перевершенний. При цьому готується він з найпростіших продуктів.