“Серце, якому не хочеться спокою”: кардіо-операції цьогоріч пережили Віктор Павлік та В’ячеслав Узелков

Віктору Павліку та В'ячеславу Узелкову цьогоріч довелося чимало поспілкуватися з людьми в білих халатах. На щастя, знаменитостей було врятовано. Як вони нині почуваються?

Віктор Павлік

У свої 58 років музиканту довелося пережити складну операцію на серці. Протягом 4 годин Віктор Франкович перебував на операційному столі. За час заміни клапану довелося зазнати зупинки серця, а потім пережити штучну вентиляцію легень.

Як Віктор Павлік пережив операцію на серці

Перебуваючи у травні 2 доби в реанімації, Павлік не міг ані говорити, ані їсти. Загалом провів у лікарні 10 днів. Одужував дуже швидко. І навіть узяв до рук гітару, що свідчило про вдало проведену операцію.

Як Віктор Павлік пережив операцію на серці

Проблеми з серцем в артиста виявили ще 2023 року, але він довго не наважувався на хірургічне втручання. Більш як місяць тривала реабілітація. Лікарі заборонили артисту сідати за кермо й брати на руки синочка. Уже в липні Павлік вийшов на сцену, а нині записує нову пісню, щоб порадувати шанувальників.

В’ячеслав Узелков

Сердечні проблеми в 45-річного боксера розпочалися значно раніше. В’ячеславу стало кепсько у Вінниці настільки, що його привезли до Києва швидкою допомогою. У лютому та у квітні спортсмен переніс 2 складні операції.

Як В’ячеслав Узелков пережив операцію на серці

Схоже, операція пройшла вдало, оскільки Узелков уже повернувся до занять у спортзалі. Навіть устиг штангу потягати. Реабілітація триває, та ясно, що все буде гаразд. В’ячеслав радіє, що поряд кохана жінка, яка надихає на боротьбу за життя.

Як В’ячеслав Узелков пережив операцію на серці

Допомагає якнайшвидше відновити сили ще й песик, із яким фітнес-тренер постійно гуляє на свіжому повітрі. Своє 45-річчя боксер зустрів уже з “новим серцем”. Залишилася в минулому реанімація, відходження від наркозу. Допоки лежав на лікарняному ліжку, В’ячеслав придумав новий проєкт щодо схуднення.

Популярне

Схожі статті

Ділюсь своїм черговим рецептом на вечерю: рис та курку не смажу, а тушкую з овочами в одній сковорідці

Існує величезна кількість рецептів, де курку або рис обсмажують на сковороді. Але що, як ви спробуєте приготувати все в одному посуді, тушкуючи замість смаження? 

“Наразі всі “вовчиці” від Винника перебігають до мене”: гуморист Дядя Жора розповів про своє особисте життя

Ну от, нарешті й з'ясувалося, хто ж займе нішу Олега Винника на українській естраді. Кандидатури були різні, та неочікувано в лідери вибився Дядя Жора!

Хоч раз спробуйте цю смакоту, щоб потім готувати на кожне свято: помідори начинені баклажанами із сиром

Святковий стіл завжди хочеться прикрасити чимось особливим, незвичним і, зрозуміло, смачним. Якщо ви шукаєте нові кулінарні ідеї, то помідори, начинені баклажанами та сиром, – як раз те, що треба!