Повністю шкіряний салон і “важливий” вираз обличчя: Горбунов прорекламував машину, яка не кожному по кишені

Відомий український ведучий і шоумен Юрій Горбунов показав машину, яку собі може дозволити далеко не кожен. Знаменитість зробив для неї особливу рекламу.

Юрій Горбунов, відомий український ведучий і шоумен, показав у себе в Інстаграм-історіях, які полюбляє машини. Ціни на такі автомобілі містять у собі далеко не один “нулик”. На своїй сторінці в соціальній мережі знаменитість продемонстрував світлину, на якій позує на передньому сидінні.

Горбунов прорекламував дорогу машину

Світлину робили із заднього ряду сидінь машини. Відомий ведучий Юрій Горбунов продемонстрував на кадрі свій профіль, поки кермував. Підписав опубліковану світлину шоумен доволі лаконічно – він позначив український профіль марки “Ленд Ровер” та додав, що на їхніх авто завжди в потоці.

Відомий ведучий Юрій Горбунов прорекламував машину з дорогого сегмента, яка не всім по кишені
Відомий ведучий Юрій Горбунов прорекламував машину з дорогого сегмента, яка не всім по кишені

Слід зазначити, що дизайн салону автомобіля дійсно заслуговує уваги. Салон виповнений зі шкіри, а панель керування виділяється на тлі інших машин такого ж класу. Кермо продумане до дрібниць – його зручно та приємно тримати в руках, а всі потрібні системи керування завжди під потрібними пальцями.

Нагадаємо, що на фотографії зображено саме автомобіль Юрія Горбунова, який він придбав для особистого користування. Ця машина в гаражі знаменитості ще з 2018 року. На ній він встиг і родину повозити, і поїздити по всій країні з концертами та виступами.

Відомий ведучий Юрій Горбунов прорекламував машину з дорогого сегмента, яка не всім по кишені
Відомий ведучий Юрій Горбунов прорекламував машину з дорогого сегмента, яка не всім по кишені

До слова, одного разу знаменитість навіть показав, як його автомобіль заправляє не він сам. Власного “залізного коня” Юрій Горбунов міг довірити тільки найближчому за духом чоловіку – своєму наймолодшому сину. Малюк уважно підійшов до завдання від тата, а тому виконав процедуру на найвищому рівні.

Популярне

Схожі статті

Ребрик +13 кг, Осадча +17 кг, Джамала +18 кг: знаменитості розповіли про перебіг третьої вагітності

Знаменитості мають стежити за своєю вагою дуже ретельно. Та коли вирішують стати мамами втретє, доводиться забути про дієти. Скільки зайвих кілограмів набрали зірки в очікуванні нащадків?

Сільська краля чи “Леді ін ред”? ТОП-3 образи Тіни Кароль, які затьмарили будь-які інші обговорення в Мережі

Тіна Кароль досягла своєї ідеальної ваги й тепер постійно хизується різноманітними луками, то перетворюючись на казкову принцесу, то на симпатичну селяночку. Який образ зірці пасує більше?

Жінка, яка народила легенду: ви ахнете, побачивши маму Софії Ротару – в хусточці і з золотими “коронками”

Софія Ротару завжди вітає у мережі живих родичів та згадує тих, хто пішов у засвіти. Ось і світлину з мамою Олександрою виставила, неначе бажаючи пригадати дні, коли були поряд.