Вікові татусі: Вакарчук, Юрій Горбунов, Віктор Павлік – зіркові чоловіки, які стали батьками далеко за 40

Більшість жінок намагаються встигнути народити до 35 років, а ось чоловіки можуть ставати татами і в 50+ років. Серед представників шоу-бізнесу багато тих, хто став батьком у зрілому віці.

Деякі чоловіки довго не наважуються ставати батьками, інші ж, маючи вже дорослих дітей, хочуть ще раз відчути щастя батьківства. Хто ж з українських зірок став став татом у зрілому віці?

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук спантеличив фанів накачаним пресом
Вікові батьки: Святослав Вакарчук

Співак Святослав Вакарчук знаходився у шлюбі з Ляльою Фонарьовою 20 років. З цією жінкою артист так і не став батьком. Та у 2021 році стало відомо, що Вакарчук і Фонарьова розлучилися, а у співака вже є інша жінка.

Євгенія Яцута зробила Вакарчука батьком двічі. Первісток Іван народився, коли співаку було 46 років, а донька Соломія – через рік.

Вікові татусі: Святослав Вакарчук

Вакарчук зізнається, що діти стали для нього сенсом життя і мотивують його бути кращим.

Юрій Горбунов

Вікові татусі: Юрій Горбунов

Ситуація з батьківством у Юрія Горбунова дуже схожа на ту, що була у Вакарчука. Шоумен прожив 20 років з жінкою на ім’я Людмила і виховував її доньку від першого шлюбу. Та ось спільних дітей у них не було. Вже після розлучення з Людмилою Горбунов почав стосунки з Катею Осадчою, яка й подарувала йому двох синів. Так, вперше Горбунов став батьком у віці 47 років, а вдруге – у 51. Юрій мріяв стати батьком, тому зараз обожнює своїх синів і проводить з ним максимум часу.

Віктор Павлік

3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової прописали ліки від шизофренії
Вікові татусі: Віктор Павлік

Український співак Віктор Павлік одружувався чотири рази і від кожної жінки має по дитині. Так, вчетверте Павлік став батьком у 56 років. Його молода дружина Катя Репяхова народила йому синочка Михасика. Катя зізнається, що хоче ще мінімум двох дітей, а ось сам Віктор Павлік боїться брати на себе таку відповідальність у зрілому віці. При цьому Віктор Франкович намагається бути найкращим батьком для свого маленького синочка.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?