Найкоротші шлюби в українському шоу-бізнесі: Могилевська розлучилася через рік, а Гросу – через 4 місяці

На власних весіллях, вони давали клятву прожити з чоловіком все життя. Та дуже скоро порушили цю обіцянку. Могилевська, Гросу та інші артистки розійшлися з коханими менше ніж за рік після весілля.

Всі дівчата мріють знайти кохання всього свого життя, вийти заміж і прожити разом до кінця днів. Втім, в реальності все буває часто по-іншому. Інколи, пари розходяться вже через кілька місяців після весілля. В українському шоу-бізнесі немало таких випадків.

Наталія Могилевська і Дмитро Чалий

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської: Дмитро Чалий
Як виглядає перший чоловік Наталії Могилевської

Співачка Наталія Могилевська була офіційно заміжня лише раз. Коли їй було трохи за 20, Могилевська вийшла заміж за бізнесмена Дмитра Чалого. Пізніше артистка зізналася, що вже через кілька тижнів після одруження почала думати про розлучення. Та все ж вирішила трохи почекати.

Подружжя в один момент зрозуміли, що у них різне бачення сімейного житті і розлучилися через рік після весілля.

Аліна Гросу і Олександр Комков

Як виглядає перший чоловік Аліни Гросу

Аліна Гросу вперше вийшла заміж у 2019 році за російського підприємця Олександра Комкова. Вони зіграли пишне весілля в італійському замку, на яке витратили купу грошей. Та вже через 4 місяці Гросу оголосила про розлучення.

Співачка зізналася, що Комков зрадив їй з іншою жінкою і назвала його альфонсом. За словами Аліни, Олександр знайов старшу жінку, яка набагато багатша за саму Гросу і пішов до неї.

В цьому році співачка вийшла заміж вдурге за російського актора Романа Полянського. Та тепер співачка тримає подробиці свого особистого життя у секреті.

Анна Трінчер і Олександр Волошин

Мама Анни Трінчер змусила зятя Олександра Волошина підписати шлюбний контракт
Як виглядає перший чоловік Анни Трінчер

Молода співачка Анна Трінчер розійшлася зі своїм чоловіком Олександром Волошиним через рік після весілля. Причиною розлучення стало те, що у Волошина зникли почуття до Анни. Співачка зізнається, що їй було важко прийняти те, що її шлюб виявився таким недовговічним, та все ж вона обрала себе.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає мама Марії Яремчук: це друга дружина Назарія Яремчука, яка живе у Чернівцях. Фото жінки

Вона вийшла заміж за легендарного українського співака та народила від нього доньку, яка пішла стопами свого батька. А ось що відомо про неї – жінку, яка присвятила рідним життя?

Обтислий ромпер на двох дружинах Остапчука: Горняк обтягнула плаский прес, а Полтавська – вагітний животик

Колишня та нинішня дружини Володимира Остапчука помірялись, у кого наряд вийшов ефектнішим і стильнішим – вагітна Катерина Полтавська та струнка Христина Горняк.

Схудли на 32, 20 і 12 кг: Маша Єфросиніна, Даша Квіткова, Ксюша Мішина та інші “екс-пишки” назвали свою вагу

Мабуть кожна жінка хоча б раз у житті намагалася схуднути. Квіткова, Єфросиніна, Мішина та інші красуні у погоні за стрункою фігурою схудли так, що їх тепер критикують за надмірну худорлявість.