“Можу собі дозволити”: 40-річна Слава Камінська натякнула на третій шлюб та майбутнє поповнення родини

Слава Камінська вирішила втретє сходити заміж, сповістивши про це своїх фанів. Щоправда, збираючись народити обранцю дітей, так і не спромоглася показати його обличчя та назвати ім'я.

У своєму Інстаграм-акаунті 40-річна Слава Камінська про зміни у власному соціальному статусі не сповіщає. Натомість у Сторіз можемо побачити “неангелку” в білій сукні з вельоном та знімок руки з обручкою.

Слава Камінська втретє вийшла заміж

Як завше, колишня підопічна Юрія Нікітіна говорить натяками та загадками. Навіть зголосившись відповісти на запитання підписників Інсти, зазвичай не дає конкретних відповідей, а відбувається жартами.

Зірка давно інтригує широкий загал натяками на стосунки. Тепер відзначила, що час від часу усамітнюються з коханим в іншій країні, бо навіть мешкання на мальовничому острові з часом приїдається.

Слава Камінська втретє вийшла заміж

Дітей Слава не боїться залишити на няню, допоки сама відбуває у романтичну подорож. Та навіть показавши обручку, Камінська не наважилася постати перед фанами з чоловіком – заблюрила його обличчя на спільному фото.

Коли у зірки поцікавилися, як звати її благовірного, вона відказала, що на ім’я та по батькові. Комусь видалося, що чоловік набагато молодший. На це Слава знову віджартувалася.

Слава Камінська втретє вийшла заміж

Мовляв, йому 19 років, але, на диво, утримує не вона його, а навпаки. Про освідчення співачка почала натякати ще з травня 2023 року. Казала, що коханий родом з Естонії та чудово розуміє українську мову, хоча сама знаменитість веде акаунт переважно російською.

Також Камінська підтвердила, щоб збирається обдаровувати свого третього чоловіка нащадками. Слава сповістила, що познайомилися вони просто на вулиці. І хоч співачка називає коханого чоловіком та розмірковує, скільки дітей йому народить, особисто сказала Славі Дьоміну, що поки не вийшла заміж. Мовляв, самее цей блогер дізнається подібну новину першим.

Популярне

Схожі статті

“Темна цегла, Г-образна форма, 2 поверхи”: як виглядає будинок, в якому зростають нащадки Сергія Тігіпка

Бізнесмен Сергій Тігіпко був тричі одружений та має 8 дітей. Нині його дружиною є Алла Зіневич, яка подарувала коханому чоловіку аж чотирьох нащадків. В якому будинку зростають дітлахи?

Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан тотально змінила імідж і “бахнула” каре: без кучерів а-ля Каменських

На шоу "Холостяк 11" ми звикли бачити Анну Богдан, яка врешті й здобула перемогу, з довгим кучерявим волоссям. Та днями дівчина позбулася зачіски а-ля Каменських й постала з коротким прямим каре.

Зачарував її ще до зустрічі: Марічка Падалко не змогла стримати почуттів та емоцій до чоловіка, але не свого

За довгий час роботи на телебаченні, Марічці Падалко доводилося брати інтерв'ю у купи людей. Але цього разу ведуча ніяк не могла повірити, що перед очима справжня голлівудська легенда.