Дружина Павліка Репяхова похизувалася новою квартирою у Києві і показала її зсередини: “Я про це мріяла”

Катя Репяхова поділилася з прихильниками радісною новиною і повідомила про переїзд на нову квартиру. Нове помешкання зіркової родини просторе і з гарним ремонтом.

Зіркове подружжя Віктор Павлік і Катя Репяхова довгий час жили на невеликій орендованій квартирі на лівому березі Києва. Катя не приховувала, що помешкання для них було трохи затісним, особливо після народження сина.

На днях блогерка поділилася з прихильниками радісною новиною: вони нарешті переїжджають на іншу квартиру. Інше житло також орендоване, власну нерухомість подружжя поки що не мають.

Віктор Павлік із дружиною Катериною переїхали зі своєї квартири у Києві
Віктор Павлік із дружиною Катериною переїхали зі своєї квартири у Києві

Так, Катя провела рум-тур по новій квартирі і показала, як виглядає її нова оселя. Квартира дуже світла і простора. У 3-річного Михасика нарешті з’явилася власна кімната і ігрова зона у вітальні. Меблів у новій квартирі поки що небагато, але подружжя планують облаштувати кімнати так, як їм подобається.

Віктор Павлік із дружиною Катериною переїхали зі своєї квартири у Києві
Віктор Павлік із дружиною Катериною переїхали зі своєї квартири у Києві

Щодо покупки власного житла Репяхова відповідала раніше у своєму Інстаграм-блозі. Як відомо, зіркове подружжя мають високий дохід і могли б вкласти кошти у купівлю власної нерухомості. Втім, Катя зізнається, що хотіла б придбати просторий приватний будинок, а ціни на таку нерухомість дуже високі і вона поки що немає фінансової можливості на придбання такої нерухомості.

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта офіційна дружина Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого обранця на 29 років та це не завадило їм побудувати міцну родину. Катя не приховує, що відчуває різницю у віці зі своїм чоловіком, та сприймає його таким, яким він є. Репяхова запевняє, що справжньому коханню нічого не може завадити, тим більше різниця у віці.

У 2020 році закохані офіційно одружилися, а через рік у них народився син Михасик. На одній дитині подружжя зупиняти не планують. За словами Каті, вона хоче мінімум двох, а краще – трьох дітей.

Популярне

Схожі статті

“Темна цегла, Г-образна форма, 2 поверхи”: як виглядає будинок, в якому зростають нащадки Сергія Тігіпка

Бізнесмен Сергій Тігіпко був тричі одружений та має 8 дітей. Нині його дружиною є Алла Зіневич, яка подарувала коханому чоловіку аж чотирьох нащадків. В якому будинку зростають дітлахи?

Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан тотально змінила імідж і “бахнула” каре: без кучерів а-ля Каменських

На шоу "Холостяк 11" ми звикли бачити Анну Богдан, яка врешті й здобула перемогу, з довгим кучерявим волоссям. Та днями дівчина позбулася зачіски а-ля Каменських й постала з коротким прямим каре.

Зачарував її ще до зустрічі: Марічка Падалко не змогла стримати почуттів та емоцій до чоловіка, але не свого

За довгий час роботи на телебаченні, Марічці Падалко доводилося брати інтерв'ю у купи людей. Але цього разу ведуча ніяк не могла повірити, що перед очима справжня голлівудська легенда.