Безсоромні коханки: Тоня Матвієнко, Полякова, Христина Соловій та інші зірки, які зустрічалися з одруженими

Серед представниць українського шоу-бізнесу немало тих, хто зустрічався з одруженими чоловіками. Тоня Матвієнко, Оля Полякова та Каменьских навіть вийшли заміж за цих чоловіків.

Якщо одні жінки соромляться того факту, що вони були коханками, то інші – гордо про це розповідають. Серед представниць українського шоу-бізнесу немало тих, хто прибрав до своїх рук жонатих чоловіків.

Христина Соловій

Христина та Євген Соловій з дитинства нерозлийвода
Відомі жінки, які були коханками: Христина Соловій

Христина Соловій в інтерв’ю з гордістю розповідає про те, що була коханкою Сергія Жадана. Заради Соловій Жадан навіть покинув свою дружину, яка народила йому дітей. Врешті, молода співачка зрадила і йому.

Оля Полякова

У новій пісні Оля Полякова заспівала про те, як згасли почуття у коханого чоловіка
Відомі жінки, які були коханками: Оля Полякова

Оля Полякова вже 20 років знаходиться у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Та не всі знають, що колись молода Оля увела Вадима з сім’ї. Полякова була коханкою Буряковського, а коли вона завагітніла, чоловік покинув свою першу дружину і повів під вінець Олю.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко пригадала, яку роботу їй пропонували
Відомі жінки, які були коханками: Тоня Матвієнко

Зі своїм другим чоловіком Арсеном Мірзояном Тоня Матвієнко познайомилася на вокальному проєкті “Голос країни”. Зйомки проходили в Києві, куди Арсен приїхав з Запоріжжя, де на нього чекала дружина та двоє синів. Мірзоян і Матвієнко почали зустрічатися і Тоня цілих 2 роки пробула у статусі коханки співака. Сам Арсен зізнається, що так довго не розлучався з дружиною, бо хотів упевнитися, що Тоня – це не швидкоплинне захоплення, а справжнє кохання. Коли співак зрозумів, що все ж кохає Матвієнко – подав на розлучення з першою жінкою.

Настя Каменських

Українська співачка Настя Каменських пригадала, як минуло її дитинство та де вона жила раніше
Відомі жінки, які були коханками: Настя Каменських

Настя Каменських і Потап розсекретили свої стосунки у 2019 році в день власного весілля. На той момент вони були вже рік як офіційно одруженні. Та їхні стосунки розпочалися задовго до цього. Каменських якийсь час носила статус коханки Потапа, аж поки він у 2014 році не розлучився зі своєю першою дружиною Іриною Горовою.

Популярне

Схожі статті

“Що не поділив із першою і чому приховав весілля з другою”: Сергій Притула не любить говорити про особисте

43-річний Сергій Притула не любить говорити про особисте життя. Навіть друге весілля зіграв в умовах особливої таємничості. Та все ж дещо із життя шоумена-волонтера вдалося дізнатися.

Таємні романи зірок, які розкрилися лише зараз: Тарабарова “любилася” з Дантесом, а Таяна – з Коляденком

Медійні люди часто приховують своє особисте життя і лише через багато років виходять назовні їхні секрети. Про які таємні романи стало відомо нещодавно, читайте далі у матеріалі.

Баклажани по-середземноморськи: таку закуску не гріх і гостям подати – здивуються та запишуть рецепт

Якщо хочеться взяти звичайні продукти й приготувати щось екзотичне, скористайтеся рецептом баклажанів по-середземноморськи. Така подача неабияк захопить всіх присутніх за столом.