Зачарував її ще до зустрічі: Марічка Падалко не змогла стримати почуттів та емоцій до чоловіка, але не свого

За довгий час роботи на телебаченні, Марічці Падалко доводилося брати інтерв'ю у купи людей. Але цього разу ведуча ніяк не могла повірити, що перед очима справжня голлівудська легенда.

На початку минулого тижня головний редактор запропонував Марічці Падалко взяти інтерв’ю у Майкла Дугласа. Ведуча й гадки не мала, що зможе поспілкуватися з голлівудською зіркою. Подумала, що це якийсь конгресмен. Коли врешті втямила, про кого йдеться, не могла повірити:

“Майкл? Дуглас? Той самий? Не може бути…”

У п’ятницю на Падалко чекало розчарування. Відомий актор, фільми якого Марічка дивилася з дитинства, затримувався у президента, а за кілька годин мав відходити потяг. Зустріч була під загрозою.

Марічка Падалко зачарувалася гостем у студії

Та врешті все владналося, і Майкл таки завітав до студії 1+1. Дружина Єгора Соболєва й досі не може стримати емоцій від спілкування з людиною-легендою:

“Майкл Дуглас всіх зчарував. Мене навіть ще до свого прибуття”.

Світова знаменитість виявився напрочуд відкритим до спілкування. Жодних зіркових вимог – окремої гримерки, ракурсів для знімання, обмежень по світлу. До того ж Дуглас не вимагав надати завчасно список запитань, щоб викреслити якісь незручні для нього моменти.

Марічка Падалко зачарувалася гостем у студії

Навіть деякі українські зірки чи політики влаштовують на каналі справжній землетрус, коли з’являються. Але це не про голлівудську зірку. Дуглас приїхав удвох із перекладачкою Ольгою. Привітався з кожним присутнім. Повторив імена, які видалися йому цікавими.

А оформлення студії йому сподобалося настільки, що Майкл зняв графіку на свій телефон, аби потім показати дружині. На жаль, під час бесіди з’ясувалося, що предки Дугласа народилися не в Одесі, як вважалося раніше. Актор сповістив, що його давній родич з білоруського села та, ймовірно, був бандитом.

Популярне

Схожі статті

Вікові татусі: Вакарчук, Юрій Горбунов, Віктор Павлік – зіркові чоловіки, які стали батьками далеко за 40

Більшість жінок намагаються встигнути народити до 35 років, а ось чоловіки можуть ставати татами і в 50+ років. Серед представників шоу-бізнесу багато тих, хто став батьком у зрілому віці.

Скільки чоловіків було у Насті Каменських до Потапа: жила з бідним студентом і була коханкою футболіста

Співачка Настя Каменських вийшла заміж за репера Потапа, коли їй було 32 роки. До цього артистка користувалася шаленою популярністю у чоловіків.

На столі стільки всього, а гості беруть тільки цей салат з рибою! Смачна і нарядна “Жіноча слабкість”

Такий салат точно стане зіркою вашого святкового столу. Він має вишуканий та дуже ніжний смак. Готується цей салат з слабосоленою червоною рибою.