Викладачка з вокалу послухала реальний спів Полякової, Огнєвіч, Саніної і Кароль наживо: хто її засмутив

Викладачка з вокалу Юлія Юрченко уважно дослухалася до популярних виконавиць і дійшла висновку, що "лажають усі". Розберімося, що не сподобалося у живому співі професіоналці.

Тіна Кароль

Вокальною технікою артистки захоплюються всі молоді виконавці. Натомість Юлія Юрченко у своєму Ютуб-каналі проаналізувала живий спів зірки. Викладачка визнала, що під час концертів Кароль співає наживо без жодних “примочок”, адже є детонація. Також пані Юлія відзначила гарне поєднання технік та присутність імпровізації. Але й почула чимало фальцетних нот.

Викладачка розкритикувала живий спів Тіни Кароль

Оля Полякова

Сподобалося викладачці вокалу, що співачка постійно ускладнює партії, співає глибоко, гарно тримає ритм, підтанцьовуючи під час виконання. Особливо складні мелодії лунають в останньому україномовному альбомі. Але часом проскакують “беки”, “дабл” та “плюс”. Присутній пререкорд, хоча це й виправдано.

Викладачка розкритикувала живий спів Олі Полякової

Злата Огнєвіч

За словами спеціалістки, раніше Злата демонструвала більшу силу голосу. Нині її композиції набагато простіші. Тим часом співачка залучає різноманітні техніки. Звучання в неї філігранне, відчувається джазова база, а це верх майстерності. На жаль, усі свої голосові фішки Огнєвіч мало використовує, хоча й могла б.

Викладачка розкритикувала живий спів Злати Огнєвіч

Юлія Саніна

Дівчина співає з дитинства, тому має доволі широку голосову практику. Якщо заплющити очі, може видатися, що співає чорношкіра жінка. В Юлі багато повітряних низьких звуків, але є й фальцетні. Саніна користується різними техніками, гарно імпровізує.

Викладачка розкритикувала живий спів Юлії Саніної

Схоже, Юрченко не знайшла жодного “косяка” у виступах цієї артистки й була вдоволена живим виступом дружини Вала. Викладачка визнала, що з роками голос Юлії стає лише кращим.

Популярне

Схожі статті

Можу їсти цей пиріг хоч щодня: рецепт простіший за шарлотку, а на смак – у рази кращий за французьку випічку

Такий пиріг дуже легко готується, а на смак такий ніжний, що від нього непросто відійти. Ділимось рецептом, який точно припаде вам до душі і стане хітом на кухні.

5 жінок з простих родин, які стали дружинами багатих “шейхів”: Камалія, Санта Дімопулос, Аліна Жеваго й інші

Вони народились у простих родинах, але стали відомими та багатими. Комусь пощастило вийти заміж, а хтось власноруч побудував кар'єру. Але є в них дещо спільне.

Як виглядає мама Марії Яремчук: це друга дружина Назарія Яремчука, яка живе у Чернівцях. Фото жінки

Вона вийшла заміж за легендарного українського співака та народила від нього доньку, яка пішла стопами свого батька. А ось що відомо про неї – жінку, яка присвятила рідним життя?