“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Відома українська актриса Ксенія Мішина останнім часом все частіше з’являється в різних проєктах на вітчизняному телебаченні. Знаменитість працює ведучою, грає дуже різні ролі в серіалах та кіно. З таким графіком зірка ледве встигає відпочивати, але виглядає завжди ідеально. Є у відомої актриси власний секрет, і вона розповіла його у своєму Інстаграм-блозі в соціальній мережі.

Мішина багато працює

Сьогодні зірка поділилась своїми свіжими світлинами, на яких тільки-тільки прокинулась. Ксенія Мішина зазначила в описі, що вони з командою зняли цілий сезон всього лише за три дні. Втім, вона зуміла відпочити та попри великий обсяг роботи, який виконала у найкоротші терміни, актриса виглядає свіжою та дуже красивою.

Ксенія Мішина зізналась, що багато працює та назвала реальну причину, чому йде на таке
Ксенія Мішина зізналась, що багато працює та назвала реальну причину, чому йде на таке

У наступній Інстаграм-історії Ксенія Мішина показала ще одну власну світлину, але вже після того, як покинула межі ліжка. Знаменитість поміркувала про те, скільки роботи може витримати людина, поки не стане “роботом”. Зірка зізналась, що іноді думає, чи дійсно вона – людина, а не кінь.

“Якби я не любила так свою професію, напевно, можна було б відкинути копита”, – додала актриса, коментуючи свій завантажений робочий графік останнім часом.

Ксенія Мішина зізналась, що багато працює та назвала реальну причину, чому йде на таке
Ксенія Мішина зізналась, що багато працює та назвала реальну причину, чому йде на таке

Хай там як, але здібність відомої актриси суміщати стільки завдань і дійсно часом дивує. У Ксенії Мішиної вистачає часу “вести” одночасно декілька проєктів, а також вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Втім, і на цьому важливі завдання в неї не закінчуються. Ксенія Мішина – ще й мама сина-підлітка Платона, а тому відповідальності на її плечах вдвічі більше.

Популярне

Схожі статті

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.

Жодного співака з України: 37-річна Настя Каменських оголосила список своїх найулюбленіших пісень

Відома українська співачка Настя Каменських поділилась своїм осіннім настроєм і розповіла, які пісні слухає. Втім, у цьому списку немає жодного "свого" виконавця.