“До одеського музучилища не взяли, а до київської музакадемії – будь ласка!”: Melovin похвалився дипломом

Нині молодь не особливо схильна до науки. Адже артисти без будь-якої освіти спромагаються пристойно заробляти. Та Меловін став винятком із правил – отримав вищу музичну освіту.

У своєму Інстаграм-акаунті Melovin похвалився дипломом про вищу освіту. Насправді музичну академію Глієра учасник “Євробачення 2018” закінчив ще у 2020 році. Та лише зараз спромігся заїхати у рідну альма матер, щоб урешті забрати диплом. Співак поцікавився у підписників:

“Я один такий? Чи комусь диплом все ж знадобився?”

Виходить, всі ці 4 роки артисту жодного разу не довелося пред’являти документ про вищу музичну освіту. Користуючись нагодою, Костя пригадав, що свого часу провалив іспити до Одеського музучилища Данькевича.

Melovin здобув вищу освіту

Тепер утямив, що його не зарахували туди, бо його місія була набагато масштабніша – отримати диплом вищого музичного закладу України:

“Всесвіт і я хотіли Глієра. Хотіли і закінчили”.

Колишній студент подякував викладачці Ірмі Ревазівні та ректору Олександру Злотнику, що повірили в його сили, адже вони колись відзначили:

“Цей хлопчик зможе!”

Melovin здобув вищу освіту

Як бачимо, ці поважні люди не помилилися. Схоже, меловаторам прийшлася до вподоби ідея артиста стати дипломованим спеціалістом. У своїх коментарях вони відзначили:

“Фух, нарешті дипломований, можна тепер купувати квиток на концерт”.

“Мене тішить, що люди, які стоять за твоїм дипломом, не намагались тебе присадити, загнати в академічні рамки чи якось утримувати від твого природного шляху й успіху. Бачили твою висоту і не заважали”.

“Ти й без диплома професіонал своєї справи”.

“Готова була і без диплома тебе слухати та дивитися 24/7, а тепер так взагалі”.

Щодо необхідності отримання вищої освіти більшість шанувальників Меловіна відзначили, що саме завдяки диплому змогли знайти престижну високооплачувану роботу, тож його отримувати потрібно обов’язково.

Популярне

Схожі статті

Третя вагітність принесла Джамалі 18 кілограмів: зірка худнути не поспішає – ховає все зайве під одягом

Джамала у травні стала мамою втретє. Після перших двох пологів співачка швидко повернула собі колишні форми. Тепер, набравши 18 кг, не поспішає їх скидати, а ховається за пишними сукнями.

Без цукру, масла та борошна: такої смачної запіканки раніше ніколи не куштувала – суцільна ніжність за 40 хв

Якщо хочеться поласувати чимось дуже сирним, спробуйте цей рецепт запіканки. Замість цукру у ній згущене молоко, а роль борошна виконує крохмаль. Виходить цікава структура та ніжний смак.

“Така ж смішлива з довгим волоссям”: В’ячеслав Довженко вперше після розлучення з дружиною показав кохану

Коли В'ячеслав Довженко приголомшив загал новиною про розлучення, актор сповістив, що його серце не вільне. От тільки нову обраницю показувати навідріз відмовився. Схоже, тепер цей час настав.