На рингу боксер, а вдома – романтик: Олександр Усик показав красуню-дружину, яка з ним вже більше 20 років

Відомий український боксер ніжно привітав свою кохану дружину з річницею їхнього весілля. Як виявилось, зіркова пара разом вже протягом більш як 20 років.

Як виявилось, відомий український спортсмен і боксер Олександр Усик тільки на публіці такий суворий і серйозний – у реальному житті чоловік ще той романтик. На його Інстаграм-сторінці з’явилось ніжне звернення до дружини Катерини. В ньому Усик привітав кохану з офіційною річницею їхнього весілля. Але разом вони, як виявилось, набагато довше.

Усик привітав дружину з річницею

У дописі на своїй сторінці в соцмережі знаменитість назвав кохану ніжними словами та привітав її з круглою датою. Спортсмен зазначив, що перебуває у шлюбі з Катериною рівно 15 років, але їхні стосунки почались більш як 20 років тому. За цей час, як розповів своїм підписникам Олександр Усик, вони встигли пройти крізь труднощі та випробування.

Спортсмен Олександр Усик привітав свою дружину Катерину з річницею їхнього весілля
Спортсмен Олександр Усик привітав свою дружину Катерину з річницею їхнього весілля

Олександр Усик зазначив, що завдяки коханню вони зуміли пронести своє кохання крізь усе життя. Не забув спортсмен подякувати коханій дружині і за дітей, яких вона йому народила та виховує разом із ним. Знаменитий боксер без сорому та вагань заявив, що його дружина назавжди змінила його життя, наділила його сенсом і подарувала своєму чоловікові крила.

“Мене часто немає поруч, але ти завжди підтримуєш мене у всіх моїх цілях”, – зізнався Усик.

Він додав, що часом не всі його ідеї та рішення можуть бути до вподоби його дружині. Втім, вона не закриває на це очі й не мовчить, а завжди говорить коханому правду.

Спортсмен Олександр Усик привітав свою дружину Катерину з річницею їхнього весілля
Спортсмен Олександр Усик привітав свою дружину Катерину з річницею їхнього весілля

Олександр Усик визнав, що любить свою дружину в усіх її проявах і пригадав випадок із дитинства. Колись маленький Сашко намалював образ своєї майбутньої коханої. Як зізнається доросла зірка, Бог послав йому саме ту жінку, про яку він мріяв.

Популярне

Схожі статті

Третя дружина Остапчука рекламує послуги масажу, а його друга екс-кохана ходить до конкурентів: колотнеча!

Поки третя дружина Володимира Остапчука активно розвиває свій бізнес на останніх місяцях вагітності, його колишня кохана користується послугами конкурентів.

“Їх неможливо впізнати!”: як виглядали замолоду та нині знаменитості Роговцева, Боклан, Сумська, Вітовська

Кожна людина проходить життєвий шлях, зазнаючи вікових змін. Відбувається цей процес дуже повільно. Але якщо поглянути на світлини, зроблені 30-40 і більше років тому, різниця вражає.

Не схожі від слова зовсім: важко повірити, що так виглядає батько Тіни Кароль – не продовжила рід Ліберманів

Переважна більшість фанів Тіни Кароль навіть не здогадуються, що у дитинстві вона мала інше ім'я – була Тетяною Ліберман. З татусем Григорієм Ліберманом стосунки в зірки дуже натягнуті. Чи схожі?