“Трохи реалій”: молода дружина Віктора Павліка показала, як справляється з капризами 3-річного сина

Катерина Репяхова, четверта дружина Віктора Павліка, поділилася з підписниками тим, як реагує на капризи 3-річного сина. Що допомагає блогерці ставитися до непередбачуваних ситуацій з терпінням?

Катерина Репяхова, відома українська блогерка та дружина співака Віктора Павліка, ділиться зі своїми підписниками не лише яскравими моментами з життя, але й буденними викликами материнства. Її син, якому лише три роки, активно пізнає світ, а з цим приходять і звичні для багатьох батьків випробування — дитячі капризи. Однак, Катерина демонструє, що навіть із такими ситуаціями можна впоратися з любов’ю, терпінням та мудрістю.

Катерина Репяхова з сином та чоловіком Віктором Павліком
Катерина Репяхова з сином та чоловіком Віктором Павліком

Зараз подружжя разом із сином знаходяться на відпочинку в Одесі, де активно проводять час із малюком, відвідують дельфінарій, луна-парк та прогулюються берегом моря. Здавалося, що може зіпсувати ідилію? Вірно, це дитяча істерика.

Катя поділилася, як її син заливається сльозами та качається по підлозі готелю. Причина капризів дуже проста – малюк хотів, щоб мама весь час носила його на руках. Але кожна мама зрозуміє, що це неможливо, адже дитина за віком хоч і маленька, за вагою все достатньо велика, і постійне носіння важкої дитини на руках може погано відобразитися на стані здоровʼя та спини.

“Трохи наших реалій. Перші дні Михась ходив по готелю хоч сам без проблем, а тепер вирішив, що можна весь час їздити на мамі”, – написала блогерка у сторіс в Instagram.

Катерина Репяхова поділилася, як справляється з капризами сина
Катерина Репяхова поділилася, як справляється з капризами сина

Але як пояснити це малюку, який за власним криком не чує нічого, що відбувається навколо? Терпінням! І це яскраво демонструє Катя, яка не підвищує голос на сина, а спокійно та лагідно намагається пояснити дитині, що він вже дорослий і повинен ходити самостійно. Звичайно, це не вдається з першого разу, але подружжя намагається не здаватися та ростити сина у любові та спокої, не сварячи його за дитячі капризи.

Популярне

Схожі статті

“Монатіку до Одеси зась”: на вокзалі потяг “Чорноморець” зустрічають Утьосовим, а не Діминим “А що?”

Не встигли українці нарадітися новині, що тепер потяг "Чорноморець" у Києві виряджатимуть, а в Одесі зустрічатимуть під пісню MONATIK "А що?", як поступило спростування.

Ігор Пелих мав трьох дітей: не осоромив пам’ять відомого батька 22-річний Іван – де нині перебуває

Відомий телеведучий "Галопом по європах" Ігор Пелих залишив по собі троє дітей. Найстаршому з них Івану вже 22 роки. Дізнаймося, де нині перебуває молодик.

Майже в спідньому, але у зимових чоботях: на приватному каналі Тіна Кароль показала фото з гастролей

Українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками світлиною у цікавому вбранні: чоботи зимові, а інше геть зовсім літнє. Куди в такому вигляді зібралася артистка?