Ксенія Мішина “ляснула” Юрія Ткача по лисині: чим заслужив таке відношення до себе гуморист

Ксенія Мішина з Юрієм Ткачем майже рік разом працюють у телепрограмі "Прокидайся". Та ведуча й досі не звикла до іміджу свого колеги – не може спокійно споглядати його лисину.

Лисина Юрія Ткача неабияк заводить Ксенію Мішину. Щойно вона проходить мимо чоловіка, то не може себе стримати й дає ляща по потилиці. Звісно, колега по зніманнях не ковтає мовчки образу, а починає научати красуню.

Коли Ксенія пояснює, що не може спокійно сприймати його зачіску, Юрій радить у таких випадках 10 разів поприсідати. Мовляв, тоді її запал нападати на голомозих чоловіків спаде.

Мішина не може спокійно дивитися на голомозого Ткача

На що Мішина здивувалася – навіщо присідати, якщо можна зробити ось так? І знову ляснула чоловіка по голові. Як вони після цього вестимуть спільний ефір, незрозуміло. Ткач, напевно, затаїв образу на чорнявку.

Тож обов’язково дочекається слушної нагоди й теж якимось чином обламає красуню. Стежимо уважно за перипетіями ранкової програми. Має бути гаряче. Взагалі складається враження, що Ксенія з Юрієм чудово порозумілися.

Мішина не може спокійно дивитися на голомозого Ткача

Навіть спільні ролики для Інстаграму знімають. Нині поширилася мода серед зірок показувати себе спочатку без макіяжу та зачіски, а потім ап – і на наступному кадрі відео знаменитість уже при повному параді.

От ця крута парочка й зняла пародію на відео, де Юрій начебто раптово перевтілюється у Ксенію. Подібна весела сценка підписникам прийшлася до вподоби. Аби тільки Вікторія, дружина гумориста, не ревнувала.

Бо останнім часом Мішина й Ткач занадто частенько з’являються разом і різноманітних шоу. До Америки, щоправда, акторка колегу не взяла – поїхала з сином. А от в Ютубі цієї парочки стало занадто багато.

Популярне

Схожі статті

Боб-каре, піксі чи довжина: Олена Кравець з “Кварталу 95” відростила волосся після трендових стрижок (ФОТО)

З чого все починалося, туди й повернулося. Олена Кравець після 3-річної носіння короткої стрижки, повернула собі довге волосся. Невже знову мріє повернутися у "Квартал 95"?

“Величезний дар для мене”: Кацурін зізнався, які почуття має до Наді Дорофєєвої. З колишньою так не було

Український ресторатор Михайло Кацурін публічно зізнався, які насправді почуття має до своєї нової дружини, Наді Дорофєєвої. Чим саме артистка "зачепила" чоловіка?

46-річна Ані Лорак вдруге виходить заміж за красеня-іспанця: втерла носа Мурату Налчаджиоглу (Відео)

Ані Лорак у день свого 46-річчя отримала пропозицію руки і серця від свого коханого Ісаака Віджраку. Співачка погодилася стати дружиною іспанця.