Дорофєєва пішла до реабілітолога: боїться, що не встоїть на підборах. Міняє образ чи щось зі здоров’ям?

Коли публіка чує ім'я Надя Дорофєєва, одразу уявляються яскраві сценічні образи, енергійні виступи та хіти, які розривають чарти. Але навіть суперзірки мають свої труднощі.

І в них бувають моменти, коли здоров’я виходить на перший план. Нещодавно Надя Дорофєєва зізналася, що перед своїм майбутнім туром вирішила звернутися до спеціаліста. Про це повідомив канал “Радіо Люкс ФМ”.

Надя Дорофєєва звернулась до медиків. Скриншот фото з Мережі

Винні підбори

Проблема в тому, що вона не виходила на сцену на підборах вже три роки, і тепер боїться, що не встоїть на них під час концертів. І справді, тривалий час ми звикли бачити виконавицю у стилі кежуал: у берцях, кросівках, туфлях-човниках.

А тут співачка анонсувала великий тур Україною, під час якого обіцяє здивувати шанувальників не лише музикою, а й новим сценічним образом:

“Ви почуєте пісні з мого першого сольного альбому ще до того, як цей альбом вийде, ви почуєте ваші улюблені хіти, та побачите нову сцену і нові костюми”, — заінтригувала Дорофєєва.

Однак, окрім змін у творчості, Надя зіштовхнулася з проблемами зі здоров’ям. Через болі в колінах вона вирішила капітально підготуватися до повернення на підбори та підстрахувати себе від несподіванок. Навантаження на ноги, особливо на сцені, де вона виступає по кілька годин у шаленому ритмі з повною віддачею, потребують особливої уваги, тому Надя вирішила капітально підготуватися. Вона майже півтора місяця відвідує реабілітолога, щоб покращити свою фізичну форму, зізнаючись, що такої підготовки у неї ще не було. Можливо, це свідчить про не тільки зміну іміджу, але й про серйозне ставлення до свого здоров’я.

Отже, Дорофєєва готова дивувати шанувальників новими піснями та яскравими образами, одночасно долаючи виклики свого тіла. Тепер її тур стане не лише музичною подією, а й відображенням особистої перемоги над труднощами.

Популярне

Схожі статті

Від любові до ненависті: зірки, які колись товаришували, а зараз ворогують — Приходько, Потап та інші

У світі шоу-бізнесу, де боротьба за місце під сонцем часто замінює щирість, безкорислива дружба — рідке явище. Колеги, які ще вчора прилюдно обіймалися, завтра можуть стати затятими недругами. 

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.