“Підбивають клинці”: 34-річна Надя Дорофєєва на всю Україну розповіла, що ділить чоловіка Кацуріна з іншою

Відома українська співачка Надя Дорофєєва ошелешила зізнанням на всю країну. Як виявилось, вона – далеко не єдина у свого чоловіка Михайла Кацуріна.

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, у коментарі для журналістів каналу М1 music розповіла про свої стосунки з чоловіком – продюсером, музикантом і ресторатором Михайлом Кацуріним. За словами артистки, їй потрібно було заздалегідь узгоджувати графік із коханою, аби їм вдалось обговорити робочі чи сімейні справи.

Дорофєєва про стосунки з Кацуріним

Знаменитість зазначила, що вона не жартує – часто їй доводиться за 2-3 тижні до бажаної дати бронювати час зі своїм чоловіком. Зірка висловилась про те, що у Михайла Кацуріна є власна робота, чимало хобі та занять, а тому у нього занадто мало часу. Надя Дорофєєва зазначила, що її обранець вписує свою дружину у власний графік, аби вони зустрілись і провели час разом.

Надя Дорофєєва на всю країну зізналась, що ділить свого чоловіка Михайла Кацуріна з роботою
Надя Дорофєєва на всю країну зізналась, що ділить свого чоловіка Михайла Кацуріна з роботою

Говорячи про свого коханого, відома українська співачка зазначила, що в нього три основні роботи, але на цьому він не зупиняється. За словами Дорофєєвої, Михайло Кацурін займається власним ресторанним бізнесом, а також допомагає знімання проєктів для YouTube. Також знаменитість займається продюсуванням та музикою. Його дружина навіть пожартувала про те, що в її чоловіка може з’явитись четверта робота.

Надя Дорофєєва на всю країну зізналась, що ділить свого чоловіка Михайла Кацуріна з роботою
Надя Дорофєєва на всю країну зізналась, що ділить свого чоловіка Михайла Кацуріна з роботою

Артистка Надя Дорофєєва зазначила, що багато артистів просять у Михайла Кацуріна допомогти зі складанням пісень. Зіркова дружина натякнула, що в її коханого з’являються замовлення щодо написання текстів.

“Хочу сказати, що вже навіть підбивають клинці до нього й інші артисти”, – прокоментувала в розмові з журналістами відома співачка.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший рецепт меренгового рулету: знаменитий швейцарський десерт ви можете приготувати на своїй кухні!

Меренговий рулет останнім часом стає настільки популярним, що його на власній кухні мріє повторити кожна господиня. Ділимось секретним рецептом десерту!

Про них мріють сотні красунь, а вони здувають порошинки з дружин: як виглядають жінки Ями, Притули, Кошового

За кожним успішним чоловіком стоїть жінка, і ці троє — найкращий тому приклад. Ліліана, Катерина та Ксенія — ті невидимі героїні, без яких їхні зіркові чоловіки не досягли б своїх висот.

Вона вже не мама Сердючки, а бабуся з “бордовими губами”: донька Білоконь вперше показала обличчя її онучки

Відома українська артистка Інна Білоконь нині витрачає свій час не на дует із Данилком, а на допомогу доньці у вихованні онучки. Як виглядає новонароджена дівчинка?