“У мене в голові не вкладається”. Світоліна зізналася Притулі, що її вразило після повернення до України

Відома українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про ситуацію, з якою зіткнулась після повернення в Україну. Зірка була неприємно здивована.

Еліна Світоліна – одна з найвідоміших українських спортсменок. Протягом років своєї спортивної кар’єри вона прославляє рідну країну на тенісних кортах по всьому світу. Навіть попри повномасштабну війну знаменитість залишається на теренах Батьківщини. Нині вона у Києві.

Світоліна про випадок у Києві

Тенісистка Еліна Світоліна вже встигла завершити спортивний сезон цього 2024 року. Нині спортсменка була змушена зробити операцію на нозі. Через це Світоліна не може брати участь у ігровому сезону наступного року, адже буде проходити реабілітацію та продовжуватиме лікування.

Українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про неприємну ситуацію, яка сталась із нею у Києві
Українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про неприємну ситуацію, яка сталась із нею у Києві

Зараз знаменитість перебуває у Києві, але її життя в українській столиці нещодавно розбавилось неприємною ситуацією. Як поділилась спортсменка в інтерв’ю для Сергія Притули, вона мала негативний досвід відвідування столичних аптек. Еліна Світоліна у подробицях розповіла про інцидент після операції.

Як зізналась тенісистка, не так давно вона мала об’їхати чимало аптек, аби знайти ліки, які їй виписали у лікарні. Оскільки вони не настільки розповсюджені, спортсменка відвідала 10-12 аптек у процесі їхнього пошуку. Втім, такий досвід Еліні Світоліній не сподобався.

Українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про неприємну ситуацію, яка сталась із нею у Києві
Українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про неприємну ситуацію, яка сталась із нею у Києві

Спортсменка пригадала, що в кожній аптеці на шляху до входу були сходи – і не прості, а доволі круті. Ба більше, на цих сходах було більш як 10 сходинок, що ускладнювало можливість потрапити до аптеки. Тенісистка зізналась, що не розуміє такої архітектури.

У мене в голові не вкладається, – прокоментувала спортсменка.

Зірка розповіла, що вона була змушена підійматись сходами – з ногою після операції. Втім, висловилась про ситуацію Світоліна, вона не уявляє, як такими сходами може підійматись люди з важчими травмами.

Популярне

Схожі статті

Їхніх обраниць ми ніколи не бачили, хоча вони є: Пономарьов, Коляденко-молодший, Суханов не показують дружин

Деякі знамениті чоловіки позиціюють себе як самотні вовки, хоча насправді мають свої половинки, з якими живуть у мирі й злагоді не один рік. От тільки облич цих щасливиць ми ніколи не бачили.

У неї немає колишнього – є тільки нинішній: як виглядає чоловік Руслани, за якого вона вийшла заміж у 1995

Відома українська співачка Руслана Лижичко ще з 1995 року одружена з одним чоловіком. Хто цей загадковий красень, якому співачка тримає вірність майже 30 років

Туфля коханки чи дружини? Потап поставив себе у ніякове положення фото з готелю, сам того не підозрюючи

Репер Потап показав відео з іспанського готелю, на якому прихильники помітили компромат. Схоже, чоловік Насті Каменських відпочивав у розкішному номері готелі з іншою жінкою.