Принципи чи гроші: донька Пугачової Христина Орбакайте відмовилася співати дуетом з російським співаком

У світі великих грошей, коли на кону стоїть репутація та позиція щодо моральних і політичних питань, деякі люди обирають гроші, а деякі —  принципи, замість компромісів заради вигоди.

Цього разу увагу привернула подія, що сталася на корпоративі в Дубаї, де Христина Орбакайте відмовилася співати дуетом із колишнім колегою по сцені Авраамом Руссо.  I хоча, на перший погляд, це могло виглядати як банальний концертний конфлікт, рішення співачки викликає більше запитань, ніж здається.

Суть конфлікту

Авраам Руссо, росіянин сирійського походження, відомий виконавець ліричних хітів, вже давно асоціюється з підтримкою кремлівської політики. За останні роки його позиція стала чіткою, і він неодноразово висловлювався на користь диктаторського режиму. В той час, як сама Христина Орбакайте, очевидно, підтримала свою матір Аллу Пугачову.

Христина Орбакайте відмовилася співати з Авраамом Руссо. Скриншот фото з Мережі

Тому, коли на корпоративі в Дубаї постало питання щодо дуету Орбакайте та Руссо, здавалося б, вона могла піти на компроміс заради грошей і злагоди з організаторами. Проте ситуація склалася інакше: її концертний директор не погодив пісні для спільного виступу. Як результат, Христина вирішила виконати хіти самостійно. Організатори, які, за чутками, розраховували на ефектні дуети, не приховували свого розчарування. Та попри це, Орбакайте отримала свій гонорар у повному обсязі. Звісно, у такому випадку не можна повністю виключати грошові інтереси, та водночас варто зауважити, що це далеко не перший випадок, коли родина Орбакайте-Пугачової демонструє і свою принципову позицію.

Після початку повномасштабної війни, Алла Пугачова та Максим Галкін стали одними з небагатьох російських знаменитостей, хто відкрито виступив проти режиму та агресії.

Христина Орбакайте також не залишилася осторонь цих подій — на початку березня цього року вона повідомила, що концертів у росії вона більше давати не буде:

“Зустрінемося колись. В іншому житті”,- сказала вона на прощання російським слухачам.

Популярне

Схожі статті

Дмитро Жук більше не у фаворі: 30-річний хлопець з Америки зайняв місце в житті та серці Тіни Кароль

Не кожен вміє постійно триматися на вершині уваги. Але це точно не про Тіну Кароль. Варто лише співачці з'явитися на публіці поруч із чоловіком, як одразу починаються здогадки про новий роман.

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі. 

Недарма “чорнобривці посіяла мати”. Ви не повірите: розкішне “ігристе” готую з улюблених квітів свого садка

Це дуже оригінальний спосіб використання чорнобривців, які ви вирощуєте та збираєте у власному садку. Спробуйте приготувати цей напій і здивуйте ним своїх рідних чи друзів.