facebook

“Нова епоха”: після втечі з України та тривалого мовчання Олег Винник анонсував повернення на велику сцену

Були часи, коли Олег Винник був ідолом української естради. Та схоже, що артист має бажання повернути собі свій статус – співак анонсував повернення на велику сцену.

Олег Винник довгі роки був одним з найпопулярніших артистів в Україні. Його пісні з легкістю підкорювали музичні чарти, а квитки розбиралися як гарячі пиріжки. Проте в останні роки його зірка почала згасати, і цьому передували складні обставини, які розділили його шанувальників на тих, хто відвернувся і тих, хто залишається вірним попри все.

З початком повномасштабного вторгнення у 2022 році багато відомих артистів активно долучилися до підтримки української армії, проте Винник опинився в центрі уваги через свою відсутність на сцені і раптовий виїзд з України до Німеччини.

Відомий український співак Олег Винник анонсував повернення на сцену
Відомий український співак Олег Винник анонсував повернення на сцену

Хвиля критики не забарилася. Багато хто почав називати Винника зрадником та втікачем. Артист спробував виправдатися, заявивши, що має серйозні проблеми зі здоров’ям, які потребують лікування, недоступного в Україні. Це пояснення не стало переконливим для всіх, і підозри та обурення щодо його відсутності тільки зростали..

Проте нещодавно Олег Винник вирішив повернутися до музичної кар’єри, анонсувавши свій концертний тур. Однак виступати він планує виключно за кордоном — у Німеччині, Австрії, Чехії та Польщі. Україну у своїх гастрольних планах він не враховує, що стало черговим ударом для тих, хто очікував його повернення на рідну сцену.

Олег Винник анонсував повернення на велику сцену
Олег Винник анонсував повернення на велику сцену

Валерія Барон, активістка його фан-клубу, оголосила у своєму Facebook про “нову епоху” для творчості Винника. У коментарях до цього посту зібралися численні шанувальники, які з нетерпінням чекають на його повернення на сцену, навіть якщо це буде за кордоном.

Олег Винник анонсував повернення на велику сцену
Олег Винник анонсував повернення на велику сцену

Ще один цікавий момент полягає в тому, що за весь час війни Олег Винник не взяв участі у жодному мітингу на підтримку України та не провів жодного благодійного концерту. Сам артист запевняв, що він не залишився осторонь, допомагаючи армії, проте жодних конкретних доказів цього немає. Але попри це все для багатьох Винник залишається улюбленим артистом і вони готові підтримувати його, незалежно від місця його виступів.

Популярне

Схожі статті

Прима-балерина Катерина Кухар ошелешила своїм виглядом до перевтілення в брюнетку: ви ахнете, побачивши

Ми звикли бачити Катерину Кухар брюнеткою, за що її навіть називають "чорним лебедем". Та були такі періоди в житті балерини, коли вона мала зовсім інший колір волосся.

“Тьотя Мотя”: українсько-американська 
дружина Влада Ями показалася до того, як
за неї взялися майстри краси

Дружина Влада Ями Лілія показала, як виглядає до того, як з нею попрацюють стилісти. Результат блогерка не опублікувала одразу, залишивши підписників в інтризі.

Зʼїдять за 1 хвилину! Беру звичайний буряк та готую смачну закуску: підходить навіть на святковий стіл

З буряка можна приготувати не тільки борщ або "Шубу". Смачна, корисна та легка у приготуванні закуска стане першою, що зʼїдять ваші гості. Детальний рецепт у статті.