Дружина Монатика відверто розповіла про початок кар’єри свого чоловіка: спали на матраці на знімній квартирі

Ірина Монатік була поруч зі своїм чоловіком з самого початку його кар'єри. У відвертому інтерв'ю вона розповіла, який шлях вони пройшли разом з Дмитром.

Дмитро Монатік — один з найпопулярніших сучасних артистів в Україні. Його стиль успадковують тисячі молодих людей, а феєричні шоу формують його неповторний образ.

Але шлях до успіху музиканта був тернистим — він не пройшов кастинг на “Фабрику зірок”, репер Серьога дав негативну оцінку Монатіку на кастингу в вокальне шоу “Х-фактор”. Але артист не зупинявся і продовжував працювати над собою, а поруч з ним завжди була вірна дружина Ірина.

За словами самого Дмитра, його дружина — втілення всього, що має бути в жінці. Вона пройшла з ним і вогонь, і воду, і мідні труби.

Подружжя познайомилося ще до переїзду в Київ. Коли вони приїхали підкорювати столицю, у них був тільки один старий синтезатор, на якому грав Монатік. А на першій орендованій квартирі з їх “власності” був тільки матрац, на якому пара і спала.

Дмитрий Монатик с женой
Дмитро Монатік з дружиною

Ірина підтримувала чоловіка в кожній поразці і допомагала піднімати руки, коли він розчарувався у всьому і опускав їх. За словами Дмитра, разом вони пройшли сотні випробувань, і він завжди міг покластися на люблячу дружину.

Зараз Ірина — один з менеджерів співака Монатіка. Вони виховують двох синів Платона і Данила.

До речі, Дмитро був присутній на обох пологах, після чого вважає свою дружину справжньою героїнею.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.