Юлія Висоцька шість років тримає дочку в комі: що кажуть лікарі про шанси Маші Кончаловської на одужання

У 2013 році сім'я телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського потрапила у страшну аварію. З тих пір їхня дочка Маша знаходиться в комі. У мережі з'явилася нова інформація про стан дівчинки.

У жовтні 2013 роки сім’я телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського потрапила у страшну аварію у Франції. В той момент в машині знаходилися подружжя і двоє їхніх дітей.

Найбільш страшною трагедія стала для доньки знаменитостей Маші, якій тоді виповнилося 13 років — дівчинка отримала серйозну черепно-мозкову травму. Для порятунку життя Маші лікарі вирішили ввести її в медикаментозну кому.

Через деякий час дочку Висоцької перевезли в Москву, де медики продовжували боротьбу за її життя. Ось уже 6 з половиною років, як вона знаходиться без свідомості.

Юлия Высоцкая с дочкой Машей
Юлія Висоцька з донькою Машею

У ЗМІ регулярно з’являються новини про стан здоров’я Маші. Деякі ресурси повідомляють, що дівчинка вже вийшла з коми, деякі навіть показують фотографії, на яких зображена нібито сама дівчинка в свідомості. Однак, її батьки ніяк не коментують ситуацію і всіляко уникають будь-яких розмов з пресою на цю тему.

Проте деякі факти з клініки, в якій лежить донька Кончаловського і Висоцької дізнатися вдалося. Здоров’ям Маші опікуються найкращі московські фахівці.

З’явилися перші ознаки поліпшення стану здоров’я — дівчинка вже може самостійно дихати, реагує на оточуючих і навіть видає звуки. Деякі джерела повідомляють, що Машу навіть вивозять на прогулянку подихати свіжим повітрям.

Медикам складно припустити, якою дівчинка буде після стількох років коми, і скільки знадобитися часу для реабілітації та повернення до нормального життя.

Проте і її батьки, і близькі, і шанувальники мами і тата Маші вірять, що їй вдасться видужати і повернутися до звичайного, повсякденного життя.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.