На Світлану Лободу подали до суду за гей-пропаганду: знову в центрі скандалу

Причиною позову став кліп співачки на пісню "SuperStar", який вона випустила ще два роки тому.

Причиною нового скандалу Світлани Лободи став кліп на її пісню “SuoerStar”. Відео було презентовано ще два роки тому. Тоді воно викликало невелику хвилю суперечок і негативу, але тільки в 2020-від чоловік на ім’я Віктор Борисов подав позов на співачку через сюжету кліпу.

У відеоряді кліпу присутні кадри, на яких цілуються один з одним два чоловіки і дві дівчини.

Кадр из клипа "SuperStar": слева Светлана Лобода
Кадр з кліпу “SuperStar”: зліва Світлана Лобода

Позивач Борисов звинуватив Лободу в гей-пропаганді й зажадав через суд видалити даний ролик з мережі YouTube і виплатити йому моральну компенсацію в розмірі двох мільйонів рублів.

Однак, суд не побачив пропаганди ЛГБТ в кліпі і не став порушувати справу проти артистки.

Режисером ролику стала Світлана Крапивіна. До речі, сама Лобода під час зйомок була на дев’ятому місяці вагітності. З круглим животиком вона танцювала тверк, однак ці кадри так і не потрапили до фінального відеоряду, а співачка знялася для кліпу знову вже з плоским животом після народження другої дочки Тільди.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.