Дочка Олі Полякової вперше похвалилася своїм хлопцем: романтичне фото підлітків

15-річна дочка Олі Поялкової Маша похвалилася в соціальних мережах фотографією зі своїм молодим чоловіком.

Українська співачка Оля Полякова славиться не лише своєю творчістю і яскравими концертними шоу, але і відкритістю та щирістю зі своїми шанувальниками — артистка відповідає практично на всі, навіть провокаційні питання, своїх фанатів.

Полякова навіть почала вести спеціальне шоу “Правда або дія” в особистому блозі, в якому зідзвонюється по відеозв’язку з представниками українського шоу-бізнесу і веде з ними відверті бесіди.

Під час одного з таких прямих ефірів виконавиця зізналася, що у її 15-річної дочки Маші є бойфренд, а сама Оля навіть розповідала дівчинці, як правильно цілуватися.

Після таких одкровень своєї мами і сама дівчинка перестала приховувати свою першу підліткову любов. В особистому блозі, який Маша досить активно розвиває, вона поділилася новим знімком з прогулянки зі своїм хлопцем.

Маша Полякова со своим молодым человеком
Маша Полякова зі своїм хлопцем

На фото пара позує в дзеркалі. Судячи з усього, знімок був зроблений відносно недавно, тому що молоді люди прогулювалися у захисних масках на обличчі.

Маша підписала свою публікацію досить коротко і лаконічно: “Моя любов”. Про те, де познайомилися підлітки, і ким є залицяльник дочки Поялкової невідомо.

Багатотисячна аудиторія Марії засипала юну пару компліментами, зазначивши, що перша любов — це особливе приємне відчуття.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.