(Відео) Олена Войченко про екс-чоловіка – Володимира Остапчука: борги і коханки

Олена Войченко розповіла всю правду про свого колишнього чоловіка, його лицемірстві і любовні пригоди. Чоловік мав борги перед її родичами.

Олена Войченко повідала подробиці життя чоловіка.

По-перше колишній чоловік буквально недавно поінформував громадськість про те, що у нього нова дівчина і він також представив її. Найцікавіше це він повідомив, коли був день народження його колишньої дружини. Олена думає, що її екс-чоловік зробив це спеціально.

Олена народила від Володимира Остапчука двох прекрасних дітей.

 ""

Зараз вона розповіла всю правду про свого колишнього чоловіка, його лицемірстві і любовні пригоди. Чоловік мав борги перед її родичами.

Як розуміє сімейні цінності Володимир Остапчук, дружина теж розповіла. Виявляється в ефірі шоу “Танці з зірками” Володимир розповідав як він її і дітей любить. У той час у нього вже були стосунки з іншою жінкою і він з нею літав до Парижа.

 ""

Екс-чоловік підвозивши нову пасію розраховувався за таксі карткою екс-дружини. Олена не розуміє, як можна бути таким. Як сказала Олена чоловік не цінував її і не прислухався до її думки. Вона думає, що зараз так поводитися з новою жінкою він не посміє, тому що вона знає цю дівчину і думає, що вона швидко поставить на “місце” Володимира.

Екс-чоловік зайняв багато грошей у її родичів, купив дорогу машину Jaguar за 40 тисяч доларів США. Також він купив квартиру. Гроші їм досі не повернуті. Як каже Олена вона сама погасила заборгованість чоловіка перед родичами.

Нещодавно ютуб канал “Без комплексів” взяв інтерв’ю у дружини Володимира Остапчука:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.