Влад Яма побував удома і показав своїх батьків (Фото)

Влад заїхав до батьків буквально на кілька годин і вони дуже зраділи.

Відомий хореограф України Влад Яма побував в Запоріжжі, де живуть його батьки.

Суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма, під час карантину вирішив провідати своїх батьків. Зараз у нього часу стало значно більше ніж раніше, коли він був завантажений різними проектами.

 ""

У соціальних мережах танцівником було розміщено кілька зворушливих фотографій. На них він посміхається і обіймає маму і тата. Заїхав він до батьків буквально на кілька годин. Син радий зустрічі і це видно по фото. Батьки напевно ще більше зраділи приїзду сина.

 ""

На думку Влада – його батьки навіть помолодшали!

Влад сказав, що він дуже любить своїх маму і тата.

Шанувальники Влада Ями прокоментували ці фотографії в соцмережах.

Зокрема деякі з них написали, що Влад дуже схожий на свою маму. Фоловерів помітили в своїх постах, що очі батьків Влада світяться від щастя.

Користувачі соцмереж побажали батькам міцного здоров’я і довгих років життя і відзначили, що на фото прекрасна і щаслива сім’я.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.