Помер водій, який постраждав в ДТП з Єфремовим: що відомо

Увечері 8 червня російський актор Михайло Єфремов став винуватцем ДТП в центрі Москви. З'явилися нові факти щодо жертв трагедії.

У московській клініці пішов з життя водій, який постраждав в результаті ДТП, яке влаштував російський актор Михайло Єфремов.

За кермом автомобіля “Лада “, в який врізався Єфремов перебував 58-річний співробітник однієї з служб доставки Сергій Захаров.

Чоловік помер від внутрішньої кровотечі, в результаті отриманих травм. Медики констатували смерть о 5:00 за московським часом 9 червня.

Як повідомили лікарі московської клініки, зламані ребра пробили легені Сергія, що стало причинного внутрішньої кровотечі, яку медикам так і не вдалося зупинити.

Крім того, у потерпілого діагностували перелом ребер з двох сторін, перелом шийного відділу хребта, перелом стегна, травми внутрішніх органів і закриту черепно-мозкову травму.

Проти Михайла Єфремова, який перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння, порушено кримінальну справу за ч.2 ст.264 КК РФ, що передбачає до семи років позбавлення волі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.