Макс Михайлюк зійшовся з іншою учасницею «Холостяка»: хто став обраницею головного героя

Учасниця «Холостяка» Настя Кириченко у своєму особистому блозі опублікувала фотографію з чоловіком, схожим на Макса.

Інтриги і чутки навколо найбільш романтичного шоу України «Холостяк» не вщухають навіть через кілька тижнів після фінального пост-шоу.

Як стало відомо, головний герой Макс Михайлюк і його обраниця Даша Ульянова не змогли побудувати відносини після проекту. Причиною стали інтим Макса з іншою учасницею шоу, ім’я якої залишилося загадкою.

Але у шанувальників «Холостяка» з’явилися нові підозри. Одна з героїнь, яка боролася за серце Михайлюка, Анастасія Кириченко, поділилася у своєму особистому блозі новим фото з чоловіком.

 

Обличчя останнього в кадрі видно лише частково, але підписники дівчини зробили висновок, що це саме «Холостяк». Риси обличчя і борода дуже схожі на Макса. Сама ж Анастасія ніяк не прокоментувала чутки.

Макс це чи ні — залишиться загадкою.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!