Колишній чоловік Ані Лорак знайшов заміну відомій співачці: Мурат показав нову пасію

Екс-чоловік відомої співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу похвалився фотографіями зі свого дня народження. Свято чоловік відзначив у компанії нової коханої.

У 2019 Ані Лорак шокувала своїх шанувальників новиною про розлучення з чоловіком, турецьким красенем Муратом Налчаджиоглу. Екс-подружжя повідомляють, що вони розійшлися мирно і залишилися в дружніх відносинах, хоча в травні 2020 року стало відомо, що співачка позбавила колишнього чоловіка частки бізнесу .

Причиною розлучення однієї з найбільш красивий пар шоу-бізнесу стали постійні зради Мурата . В мережі почали з’являтися відео-докази з вечірок, на яких чоловік Лорак розважався у компанії інших дівчат.

Свій 43-ій день народження чоловік теж відзначив не один, свято з ним розділила дівчина на ім’я Лілія.

Фото с личного блога Мурата Налчаджиоглу
Фото з особистого блога Мурата Налчаджиоглу

Налчаджиоглу не став приховувати особистість нової обраниці і залишив посилання на її профіль в мережі Instagram. Так стало відомо, що нову пасію колишнього чоловіка Лорак звуть Лілія. Вона працює візажистом і виховує п’ятирічну дочку.

Деякі підписники турецького красеня відзначили, що Лілія має один типаж з  його колишньою дружиною — дівчина має пишні форми, довге темне волосся і великі очі.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.