«Чоловік від мене нічого не вимагає»: Юлія Висоцька пояснила, чому не кинула Андрія Кончаловського після ДТП з Машею

Юлія Висоцька щаслива в шлюбі з чоловіком Андрієм Кончаловським, незважаючи на те, що з ними трапилося після ДТП.

Раніше ми писали про страшну трагедію, яка трапилася з Юлією Висоцькою й Андрієм Кончаловським. У 2013 році з вини режисера сім’я потрапила в аварію. В результаті ДТП їхня дочка Маша вже 6,5 років знаходиться в комі. Лікарі до сих пір продовжують боротися за життя дівчинки.

Актриса і телеведуча Юлія Висоцька уже 24 роки в шлюбі з режисером Кончаловським. У подружжя 36 років різниці у віці, але їхні стосунки дуже міцні і таємничі. Сімейна пара не часто розповідає про себе, а зараз, на час карантину, переїхала в заміський будинок.

Нещодавно Висоцька повідомила про те, як вони разом з чоловіком проводять час на ізоляції. Юлія каже, що намагається не загострювати увагу на проблемах і стала багато відпочивати:

«Я давно стільки не відпочивала. Я намагаюся не думати про те, що сумно. Отримую задоволення від моменту. Чоловік від мене нічого не вимагає. Але ми запійні – якщо ми їмо якусь їжу, то це триває, наприклад, тиждень. Зараз у нас напрямок дачне, російське».

Сам Андрій Кончаловський мучиться через те, що дочка Маша лежить без свідомості. Але горе тільки згуртувало сім’ю. 82-річний режисер у всьому допомагає Юлії. Він навіть готує їжу, хоча його дружина є кулінарним майстром.

Під час карантину багато пар почали сваритися, а деякі навіть подали на розлучення. Але шлюб Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського виявився міцним. Подружжя змогли зберегти міцні відносини, всупереч усім проблемам і критиці оточуючих.

Андрей Кончаловский и Юлия Высоцкая
Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.