Не встиг одружитися, а вже втік від дружини: де і з ким Віктор Павлік проводить вихідні (ФОТО)

Артист поділився у своєму Instagram зворушливим фотознімком з онуком Давидом і сином Олександром.

Кілька днів тому 54-річний український співак Віктор Павлик та його 26-річна дружина Катерина Реп’яхова повідомили радісну новину — в кінці травня вони офіційно сказали один одному “Так” в стінах РАГСу.

Дівчина, яка кілька років працювала концертним директором виконавця, стала його четвертою дружиною. Від попередніх шлюбів у Павлика є три дитини — син Олександр, син Павло і дочка Христина.

Найстарший Олександр вирішив піти по стопах свого зіркового батька і теж всіляко підкорює сцену. Він навіть брав участь в одному з сезонів вокального шоу “Х-фактор” на телеканалі СТБ.

Є в Олександра і син, онук Віктора Павлика, Давид. Хлопчику 11 років і він теж потроху намагається освоювати музичну сферу. Його дідусь навіть записує разом з ним дуети.

Саме в компанії сина і внука радісний Віктор Павлик проводить свої вихідні і навіть ділиться з підписниками фотографіями зі спільного дозвілля.

Підписники Віктора Франковича досить тепло приймають такі публікації виконавця. “Дуже теплі і щирі вихідні вийшли”, — написали під фото користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.