Віталій Кличко знову обмовився в прямому ефірі: мер Києва розповів про пікантні місця людського тіла (ВІДЕО)

Віталій Кличко обмовився під час брифінгу щодо карантинного режиму в Києві.

Віталій Кличко запнувся під час брифінгу щодо режиму карантину в столиці України.

Під час свого спічу мер попросив його політичних недоброзичливців не очорняти його репутацію і не витрачати гроші на фейкові сенсаційні новини, в яких повідомляється, що він нібито порушує режим карантинного обмеження.

При цьому слово “сенсаційні” викликало у Кличка деякі труднощі у вимові. Але розвеселила весь Інтернет інша обмовка мера Києва. У Віталія Володимировича виникли труднощі зі словом “після “, він запнувся і в прямому ефірі прозвучало “п * ська”.

Хоча Кличко і виправився моментально, відео з його застереженням швидко поширилося по Інтернету і навіть стало основою для народної музичної творчості.

Сам же Кличко теж вирішив “потролити” самого себе і свою помилку. На наступний день після брифінгу мер Києва виклав на своїй офіційній сторінці в Facebook відео, в якому він зіронізував над своєю обмовкою.

Кличко розповів, що сенсації бувають різних розмірів і продемонстрував, наскільки вони бувають великі.

І трохи про сенсації🙂

Opublikowany przez Віталій Кличко Wtorek, 16 czerwca 2020

Схожі статті

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.