(ВІДЕО) Алла Пугачова з дочкою і сином зворушливо привітали Максима Галкіна з днем народження

18 червня пародист і телеведучий Максим Галкін відсвяткував свій 44 день народження.

Гуморист і телеведучий Максим Галкін відсвяткував свій день народження в колі улюбленої сім’ї — дружини Алли Пугачової і дітей, двійнят Лізи і Гаррі.

Як відомо, зіркова сім’я продовжує дотримуватися режиму карантину, тому не залишає свій маєток в Підмосков’ї. Відповідно, всі свята відзначаються тільки в тісному колі.

Але це не означає, що атмосфера дня народження постраждала або зникла зовсім. Алла Борисівна разом з дітьми подбали, щоб їхній зірковий тато отримав достатньо уваги, подарунків і сюрпризів.

До речі, своїми емоціями іменинник поділився і з шанувальниками в особистому блозі. Галкін виклав відео в Instagram, на якому знято, як Ліза і Гаррі вітають його.

Двійнята разом з мамою чекали Максима у дворі. Вони підготували для тата букет квітів і прочитали вірш з побажаннями і поздоровленнями.

Але і це були не всі подарунки — Галкіну спекли торт, в якому були свічки. Іменинник радісно задув їх і отримав ще один не менш приємний сюрприз — картину із зображенням їхнього будинку-замку з підписом “З Днем народження, тато”.

До привітань, щоправда у віртуальному світі соціальних мереж, приєдналися також колеги по цеху телеведучого — Аніта Цой, Олександр Малінін, Ігор Крутой, Михайло Галустян, Йосиф Пригожин і багато інших.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.