(ВІДЕО) Діти Кіркорова привітали Максима Галкіна з днем народження: Алла радіє дружбі колишнього і нинішнього

18 червня гуморист і телеведучий Максим Галкін відсвяткував свій день народження. Йому виповнилося 44 роки.

Максим Галкін відсвяткував у колі сім’ї свій 44-й день народження. Двійнята Ліза і Гаррі разом з мамою Аллою Пугачовою підготували для нього справжній сюрприз з тортом, свічками і подарунками.

Не залишився осторонь привітань і колишній чоловік Примадонни Філіп Кіркоров. Король російської естради теж вирішив піднести шоумену незвичайний подарунок — він записав відео разом зі своїми дітьми Аллою-Вікторією і Мартіном-Крістіном.

Восьмирічна дівчинка разом з семирічним братом сиділи на великому камені у дворі свого особняка в Підмосков’ї. Найімовірніше, їхній зірковий батько в цей момент знімав дітей на камеру.

Вітальну промову почала Алла-Вікторія. Вона побажала Галкіну щастя, здоров’я, нових проектів і цікавих моментів. Її брат додав, що бажає, щоб у Максима життя було таким же барвистим, як у цей день. А також, щоб його оточувало багато друзів.

Цікаво, що діти Кіркорова показали свій сад і квіти, які в ньому ростуть. Вони відзначили, що Галкін — фанат садівництва, тому вони чекають його в гості, щоб він допоміг їм розібратися, які рослини їм необхідно посадити ще. В кінці Алла-Вікторія і Мартін-Крістен додали, що сумують за Максимом.

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров був одружений з Аллою Пугачовою з 1994 по 2005 рік. У 2011-від Примадонна вийшла заміж за Максима Галкіна, з яким зараз виховує двійнят Лізу і Гаррі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.