Як виглядала Тетяна Кравченко в молодості: таку Валюх зі”Сватів” ви ще не бачили

Російська актриса Тетяна Кравченко, яка виконувала одну з основних ролей в серіалі "Свати", поділилася знімком з минулого.

Актриса Тетяна Кравченко стала однією з улюблених персонажів серіалу “Свати”. Її героїня Валюха ніби втілила в собі всі найкращі якості бабусь — доброту, терпіння, почуття гумору і мудрість. Валюха завжди могла і смачно нагодувати, і допомогти в будь-якій господарській справі, і насмішити.

Але життя самої Тетяни Кравченко пішла не по “ідеальному ” сценарієм кінофільмів або серіалів. Два шлюби актриси тривали по кілька років і закінчилися розлученням. Але у неї є любляча дочка Анна.

Татьяна Кравченко в молодости
Тетяна Кравченко в молодості

Тетяна Кравченко народилася в Донецьку. Але саме її мала батьківщина стала причиною розлучення з першим чоловіком.

Ще в студентські роки майбутня зірка кіно вийшла заміж за художника-постановника Школи-студії МХАТ Володимира Лавинского. Але свекруха страшенно не полюбила молоду невістку. Вона вважала її провінціалкою з легковажною професією. Та й сам чоловік постійно ревнував красуню-дружину. В результаті шлюб розпався всього через два роки після розпису.

Татьяна Кравченко в молодости
Тетяна Кравченко в молодості

Другим чоловіком Тетяни став продюсер кіностудії “Ленфільм” Дмитро Гербачевський. Разом вони прожили шість років. Саме в цьому шлюбі народилася єдина донька актриси Анна.

Татьяна Кравченко с мужем и новорожденной дочкой, 1986 год; и сегодня
Тетяна Кравченко з чоловіком і новонародженою дочкою, 1986 рік; і сьогодні

Вона і сьогодні є однією з провідних актрис театру “Ленком”. Всю себе Тетяна присвятила роботі — кіно і театру. Її фільмографія налічує майже 100 картин і десятки ролей на сцені.

У своєму першому фільмі вона знялася ще в 23 роки, хоча це була і епізодична роль. Сьогодні ж Тетяна Кравченко стала однією з найулюбленіших актрис мільйонів і по праву носить це звання.

Татьяна Кравченко
Тетяна Кравченко

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.